Fiúk szeretitek ha egy lányon van egy kis smink? Alapozó, pirosító, szempillaspirl, szájfény 18L
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 20:44
3/10 anonim válasza:
Ha jól áll neki és nem viszi túlzásba, akkor igen.
5/10 anonim válasza:
Minek egy tizennyolcévesnek alapozó meg pirosító? He?
7/10 anonim válasza:
Kit érdekel, mi, pasik mit gondolunk? Azt csináld, amit TE akarsz, magad miatt, ne a pasik ízlésével foglalkozz. S-ggfjek vagyunk.
8/10 anonim válasza:
volt már olyan csajal, dolgom akitõl, másnap reggelre meg ijedtem mert teljesen elvolt maszkirozva azelõtt pedigj.jó csajnak, tünt De miután le került róla a zománcfesték rájöttem hogy egyáltalán nem tetszik akkor éreztem azt hogy nem vonz hanem taszít magától azóta kerülõm a műbulákat. :D
9/10 anonim válasza:
de amúgy tényleg ne más miatt legyél olyan amilyen.... csináld azt, neked tetszik? akkor csináld! nem tetszik? akkor ne! kit érdekel más?:) én se követem a divatot, azt veszek fel ami NEKEM tetszik, nem másnak...
egyébként nekem nem jön be az alapozósdi, max szemre kicsi, ha nagyon kell, de egybként nem szeretem:))
10/10 anonim válasza:
az én pasim nem szereti, azt mondja sminkelje magát az aki anélkül csúnya :)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!