Hagyjam a fenébe vagy várjam meg mi lesz vmi?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akinek tudom h tetszek de mégis olyan nyögve nyelősen alakul köztünk a dolog. Tudja h nekem is tetszik,csak nem szeretem h nincs semmi határozottság benne,de mégse igazán lép. Nem tudom h miért nem,igazából én nyitott vagyok meg minden,volt h már hivtam én is talizni,de vmiért nem akart v mert velem találkozni... Máskor meg mikor nagy nehezen összejön h találkozzunk,akkor mondja h jó lenne gyakrabban is,de hát nem is hiv sehova... Hagynom kéne?2013. szept. 23. 18:12
11/13 anonim válasza:
Igen,mi pasik,aki tetszik nehezebben közeledünk,szólítjuk le stb...Szerintem tuti érez irántad valamit!!!
12/13 A kérdező kommentje:
Akkor csak én vagyok ilyen türelmetlen :)
Mert nekem is tetszik... csak nem tudom,olyan unalmas néha arra várni h összeszedje magát :D én meg azt hiszem mindent megtettem hogy érezze érdekel engem is...
Azt hiszem hanyagolom tényleg,aztn majd csak leszz valami :)
2013. okt. 1. 02:05
13/13 anonim válasza:
Majd csak lesz valami???????????????
Szerintem kérdezzél rá TE konkrétan....
Aztán legalább tisztában leszel a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!