Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hagyjam a fenébe vagy várjam...

Hagyjam a fenébe vagy várjam meg mi lesz vmi?

Figyelt kérdés
Van egy srác,akinek tudom h tetszek de mégis olyan nyögve nyelősen alakul köztünk a dolog. Tudja h nekem is tetszik,csak nem szeretem h nincs semmi határozottság benne,de mégse igazán lép. Nem tudom h miért nem,igazából én nyitott vagyok meg minden,volt h már hivtam én is talizni,de vmiért nem akart v mert velem találkozni... Máskor meg mikor nagy nehezen összejön h találkozzunk,akkor mondja h jó lenne gyakrabban is,de hát nem is hiv sehova... Hagynom kéne?
2013. szept. 23. 18:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyenlőre hagyd a fenébe, ha esetleg visszavágysz akkor folytathatod.
2013. szept. 23. 18:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Jahj, igazi férfiakat keress már, akik odavannak érted, ne ilyen Ghost-okat :))
2013. szept. 23. 18:14
 3/13 anonim válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Hagyd!! Velem is ez volt, ugyan ezt csinálták

2013. szept. 23. 18:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát ha már így áll a dolog, akkor választás elé is állíthatod, elvégre tök mindegy... de ha csak hagyod, lehet nehezen zárod le magadban, ha megmondja, hogy nem könnyebben tovább lépsz.

Nem lehet, hogy önbizalomhiányos, esetleg nem rég lépett ki egy kapcsolatból, nagyon átverték/megcsalták ilyesmi?

Nehéz ezekkel... mert lehetha össze is jön a dolog, azután se fogos sűrűbben látni, és csak egy híd leszel, aki visszaépíti az önbizalmát. Így is akarnád?

2013. szept. 23. 18:31
 5/13 anonim válasza:

Önbizalomhiányos a srác...Ha igazán szeretnéd őt,neked kell

gyakrabban úgymond "fűzögetni ",de ha igazán tetszik.illetve szimpatikus számodra ne hagyd elveszni.

Sajna,én is ilyesmi vagyok:-))

2013. szept. 24. 16:21
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... tetszik,de igazából én ebből a kerülgetéses dologból kinőttem azt hiszem,sztem jobb lessz ha hagyom ennyiben.
2013. szept. 24. 17:32
 7/13 anonim válasza:
Egy próbát még megérne,,,a lelked mélyén te is akarnád őt,akkor nem is kérnél itt tanácsot...
2013. szept. 24. 17:56
 8/13 A kérdező kommentje:
Tényleg tetszik,és el tudnám vele képzelni,de kicsit unalmas h ennyire nem akar találkozni se meg semmi ilyesmi,közbe tudom h kedvel...
2013. szept. 25. 20:32
 9/13 anonim válasza:
Nem lehet,hogy szégyenlős,gátlásos stb...az általad említett illető?????
2013. szept. 26. 15:23
 10/13 A kérdező kommentje:
De,az lehet h csak túl szégyenlős.... de érdekes,mert csak személyesen ilyen visszahuzodó
2013. szept. 30. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!