Normális vagy már beteges, ha fiúként olyan lányt keresek páromnak, aki szeretethiányos, igénylis a sok szeretetet, mert én meg imádok szeretet adni?
én is mindig az ilyeneket kerestem
gyógyítgattam a lelküket amit a sok barom összetört
Itt két probléma van. Kifejtem.
1. A kérdés csali. Azon agyalsz, hogy itt vannak olyan lányok, meglátják a kérdésed, és az alkalmat kihasználva meg fognak keresni. Rossz megközelítés, nem fognak.
2. Én már próbálkoztam ilyen lánynál, bár nyilván én kezdeményeztem nála. A baj az, hogy ha sokat törődsz vele, kinyalod a s****ggét, meg hasonlók, annak tényleg nagyon örül, meg jippijé, csak éppen nem fog férfiként tekinteni rád, és berak a barátzónába. Ez közhely, de igaz. Személyes tapasztalat.
A szeretethiányos ember nagy tévedése, hogy magához hasonlót keresne. A dolog ott gyökerezik, hogy nem tartja magát méltónak olyanhoz, aki nem olyan. Valljuk be, nem csak az önértékelés alacsony, hanem emiatt tudat alatt a magához hasonlókat is lealacsonyítja, és ezzel magával egyenrangra helyezi.
A valóság az, hogy nagyon ritkán működhet ez két ilyen ember között. Próbáld inkább az önbizalmad erősíteni, és az átlag embereket nem emelni magad fölé a ranglistán. Aztán próbálkozz náluk. Valami vadmacskával többre mennél, mint valakivel, akit ápolgatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!