Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ennyi volt?

Szerintetek ennyi volt?

Figyelt kérdés
Tegnap megismerkedtem egy fiúval, aki 4 évvel idősebb nálam. (Ő 16 én 13) nagyon aranyos volt, beszélgettünk, utána elkísért hazafelé, hogy ne egyedül kelljen mennem, meg adott búcsúzásnál 3 puszit. Mondta hogy ma megkeres. Ma facebookon beszélgettünk, és mikor kérdezte h hányadik vagyok, és mondtam hogy 7., akkor annyit írt hogy "heheh :D" és mást nem.... a kérdéseimre válaszol, de ő nem kezdeményez. Szerintetek akkor semmi esélyem már nála??? Mert szerintem szerelmes vagyok...... 13/L

2013. szept. 22. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Fiatalka vagy még. Gondolom ezt ő is érzi.
2013. szept. 22. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
miben van hányadik? osztályos? azt nem így írják
2013. szept. 22. 15:56
 3/10 A kérdező kommentje:
*hányadikos
2013. szept. 22. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Öm.. Nem csak 3 év van köztetek?...
2013. szept. 22. 15:58
 5/10 anonim ***** válasza:
CSAK 3 év de nem mindegy ,hogy mint jelent esetben 13-16 vagy pl 27-30
2013. szept. 22. 16:10
 6/10 A kérdező kommentje:
4 nap múlva lesz 17. ;) azért 4et írtam
2013. szept. 22. 16:15
 7/10 Madartejlight válasza:

Lehet nem fog tetszeni a dolog de az életkorodra való reakciója alapján úgy érzem hogy mint minden fiút őt is most a szex érdekli nem egy kézenfogós kapcsolat.

Jelenleg leszűkítve a dolgokat 2 utat választhatsz.

1.Lefekszel vele és megmutatod hogy nagy kislány vagy ezt nem igazán javasolnám főleg mivel ha együtt is lesztek semmi sem garantálja hogy tovább mint 1-2 hónapot.

2.Keresel valaki mást egyrészt NEM vagy szerelmes hiszen nem is ismered 2 napja ismerkedtetek meg hogy szerethetnél olyat akit nem ismersz ez nem több mint pillanatnyi fellángolás mert találkoztál egy cuki vagy menő sráccal másrészt a 4 év különbség nagyon érződni fog és kicsi az esély hogy megértitek egymást esetleg ismerd meg ha 1 hónap múlva ugyan ez a véleményed akkor már te is tudni fogod mire vágysz.

2013. szept. 22. 16:34
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a válaszod.... lehet hogy igazad van. :(
2013. szept. 22. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Hmmm... de édes vagy, én a srác helyében tudnék veled mit csinálni. :P
2013. szept. 22. 21:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó szánalmas vagy. ;)
2013. szept. 24. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!