Miért van ennyi boldogtalan ember?
Én is az vagyok. Nem is értem sokszor, hogy miért. :D
26F
Mert az emberek megbonyolítják a saját életüket.
Ha kicsit le tudod egyszerűsíteni, és kevesebb dologgal foglalkozni, nem magadra venni a dolgokat, akkor eleve könnyebben veszed a dolgokat.
Ha bátrabb vagy, nem kockáztatsz szinte semmit, amikor csajozol, vagy akármibe bele kezdesz, mert nem sérül az lelkileg, aki bátor, mint én.
Tegnap 4 csajhoz mentem oda, és kezdtem ki velük.
És e nélkül is, úgy élem az életem lassan ahogy akarom, és ezért is egyre jobb az életem. NEm utálom a munkám, és ilyen apróságok...
van rossz meg van jó és amelyik áll többsége olyan a hangulatod.. igazából mért lennék boldog ?
nincs senkim a családom utál.
anyám minden nap elmondja megbánta hogy megszült.. folyamatosan a veszekedés megy itthon..
Én filozófiai szakra járok az élet iskolájában.
ÉS szerintem az emberek nem is akarnak boldogok lenni.
Vágyják a szenvedést, a panaszt, a rossz létet.
Mert lehetnének sokan boldogok. De sokan nem mernek változtatni az életükön, mert kockázattal járna.
Boldogtalan de ugymond bizonyos szinten biztos élet, megélhetés munka lakás...stb. (mondom csak nagyjából)
ÉS a boldogsághoz sokaknak fel kéne áldozniuk néhány már biztosnak tűnő életet. Ami vagy bejön vagy nem.
ASOT nagyjából jól leírta.
Nekem az a gondom, hogy ahhoz el kéne költöznöm ami munkahely váltással is lenne. És hát manapság ez elég nehéz hogy munkát találjon az em,ber amiből meg is él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!