Milyen gyakori, hogy egy 160-170 centis lány 40-45-50 kiló
körüli max?
az izom sokkal nehezebb, mint a zsir.. szoval ha valki 170hez 50kilo, akkor az csont es bor. 60kiloval is nezhet ki jol, nem kell ducinak lennie, a kulonbseg az, hogy izmosabb.
2013. szept. 22. 10:31
22/34 A kérdező kommentje:
de nem mindenkinek jön be az a sok izom egy lányon
Vegyünk példának egy viszonylag ismert amerikai énekesnőt, Katy Perryt: ő 173 centis és egy híján 60 kilós, de SEMMI súlyfelesleg nincs rajta, bombajó az alakja. A klipjeiben nem is takargatja magát, mert ő gondolom tudja, hogy úgy van jó ahogy van. Szerintetek hogyan nézne már ki 50 kilósan??? Akkor már pólón át meg lehetne számolni a bordáit.
2013. szept. 22. 17:00
24/34 A kérdező kommentje:
Az általad belinkelt lányok szerintem már meglehetősen vékonyak, nekem meg ők nem jönnek be igazán. Ahhoz, hogy egy lány egészséges és sportos legyen, de még a csontjai se látszódjanak ki, ahhoz némi súly kell.
2013. szept. 22. 19:14
26/34 A kérdező kommentje:
még mindig nem ez volt a kérdés...
ízlések és pofonok.. neked ez tetszik de NEM, egyáltalán nem egészséges ez a kategória. ezekben a kategóriákban mentálisan beteg lányok mozognak, ezt őszintén mondom
2013. szept. 22. 22:57
28/34 A kérdező kommentje:
pedig ez az egészséges és nem mentális betegek. van aki bármennyit eszik és 165 cm-hez 42 kiló :)
Én meg akkor is azt mondom, hogy 165 cm mellett a 42 kg állatira NEMegészéges! Nem tudom, hogy te hol láttál ilyen lányt, mert én talán még sehol se találkoztam ilyen könnyűvel. Kicsit el vagy tévedve a számokkal. Menjél Etiópiába vagy valamelyik másik szegény afrikai országba, ahol éheznek az emberek, ott biztosan találsz ilyen könnyű lányokat bőven.
31/F
2013. szept. 23. 08:15
csak a kutyák játszanak a csontokkal! és nincs több mondani valóm! én jobban szeretem ha a csajon van mit fogni van rajta hús! És azért 165 cm-hez még kéne egy kicsit híznod és akkor már normális leszel :). 16/F
2013. szept. 27. 14:18
Kapcsolódó kérdések: