Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik egy fiú, én is tetszem...

Tetszik egy fiú, én is tetszem neki, járjak vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves vagyok,eddig soha nem volt barátom,nem vagyok pasizós típus.De most tetszik egy fiú,én is tetszem neki,dumálgatunk..már felhozódott az,hogy járjunk,de én visszautasítottam,mondván,hogy szerintem még korai,nem vagyok még felkészülve erre.Nem tudom mit csináljak..néha úgy érzem,hogy akarok vele járni,néha nem.Ez most mit jelent?

2013. szept. 21. 23:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Be is b@$zna ha 13 évesen már pasizós típus lennél
2013. szept. 21. 23:06
 2/14 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értettem,hogy nem vagyok olyan,mint a mai 13 éves korosztály..
2013. szept. 21. 23:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Próbáljátok meg, hiszen a szerelemben semmi sem akadály.
2013. szept. 21. 23:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! De annyira félek ettől! És mivan,ha megcsókol? Én félek,hogy elhányom magam! Facebookon is irogatnak fiúk,de mindent elutasítom..
2013. szept. 21. 23:11
 5/14 anonim ***** válasza:

13 évesen nem kell olyan komolyan venni:D

Menjetek el fagyizni meg stb és kész.

2013. szept. 21. 23:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges.
2013. szept. 21. 23:12
 7/14 A kérdező kommentje:
Az jó lenne,ha árulnának még fagyit.:D De viccet félretéve,én tényleg,nem tudom,hogy ez mit jelent..még néha úgy érzem,hogy undorodom a velem ellentétes neműektől.Kezdek megijedni!
2013. szept. 21. 23:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Bebeszéled magadnak leszbi vagy. Próbáld ki, nem lesz semmi, ha meg meg akarna csókolni, leácsizod, hogy heló-heló, azért még ott nem tartunk vagy ilyesmi. Járjatok, ismerkedjetek meg, stb.
2013. szept. 22. 00:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Jó,mindegy..én erre nem vagyok képes és kész! Várok még pár évet és,ha nem megy akkor sem,akkor meg beletörődöm,hogy szűzen halok meg,és kész.
2013. szept. 22. 00:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Oké. Fogadjunk, hogy 4 éven belül annyira leszel te még szűz, mint Angelina Jolie.
2013. szept. 22. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!