Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem találom az olyan...

Miért nem találom az olyan lányokat, akik ilyen félénkek, visszahúzódóak inkább és mégis tök cuki, aranyosak, kislányosak külsőre meg törékenyek, de az sem gond, ha husisak kicsit?

Figyelt kérdés
Valahogy mindig vagy foglalt lányokba ütközöm vagy ilyen felszínes, nagyszűjú lányokba, akik azt hiszik ők valami istennők. De az ilyen kis aranyos, egyszerű lányok meg úgy elbújnak, nem taláom őket. :/ Esetleg itt van ilyen szeretnivaló lány, aki szeretne ismerkedni egy fiúval?
2013. szept. 21. 22:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, de külsőre nem tetszenék neked. :( Nem vagyok egy szépség.
2013. szept. 21. 22:57
 12/19 anonim ***** válasza:
én is ilyesmi vagyok... :) hány éves vagy? attól függ :D
2013. szept. 22. 00:23
 13/19 anonim válasza:
Hát cukinak cuki vagyok, de nem vagyok törekeny. Kislanyosnak sem mondanam magam, de az LB-met tudom ajanlai :DDDD
2013. szept. 22. 02:36
 14/19 anonim válasza:
én is ilyen vagyok:'DDDD sokak szerint..:DD
2013. szept. 22. 07:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Visszahúzódóbb vagyok, de nem vagyok sem cuki, sem törékeny.
2013. szept. 22. 08:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Ilyesmi vagyok én is, egyedül a husis rész nem stimmel. ^^
2013. szept. 22. 18:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Én visszahúzódó és husis vagyok :-) Törékenynek nem mondanám magam, de az biztos, hogy sokkal inkább vagyok kislányos, mint nagyszájú liba... a magam 170 centijével nem vagyok kicsi, de csúnya sem... Ha érdekelt vagy a beszélgetésre, írj privit :-) 15/L
2013. szept. 23. 11:22
 18/19 anonim válasza:
ilyen vagyok
2013. dec. 27. 01:02
 19/19 anonim válasza:

rám mindenki azt mondja hogy aranyos meg cuki vagyok. eléggé törékeny vagyok és nem vagyok husis

ismerkednék szívesen :)

2013. dec. 27. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!