Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A terhesség kizárható? Mégis mi lehet a gond?
Múlt hónapban-decemberben normális időpontban megjött a menstruációm. Ezt követően többször is együtt voltunk a párommal védekeztünk óvszerrel, melyet ellenőriztünk is. Egy alkalommal nem, de csak annyi volt, hogy berakta és egyből ki is vette, sőt szinte teljesen belém sem hatolt. Ezután sokszor éreztem felfúvódva magam és a gyomorom is fáj, sőt elég kemény a hasfalam, illetve hányinger érzetem is volt sokszor. Azóta ismét volt menstruációm 5 napig tartott 2 nap igazán erős vérzés volt, de a többi nagyon kevés.
Mióta elmúlt ismét érzem a hasfájást, de semmi egyéb panaszom nincs. De még mindig félek…
Tisztában vagyok vele, ha megjött, akkor nem valószínű ilyesfajta gond. De mégis félek.
Nem tudom, mi mástól fájhatna ennyire a gyomorom...
A terhesség kizárható???
Nem vagy terhes.
De minek szórakoztok ezzel a félig bedugom egyszer dologgal, ha utána másfél hónapig ezen stresszelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!