Csak állj meg egy percre és mosolyogj. Miért olyan komoly mindenki? 20/F
Mintha mindenkinek lenne ára, azon gondolkozok hogyan tudnak alduni éjjel. Mikor az igazság csak a második és a
hazugság az első. A színjáték átkozottul rejtélyes, feltettettétek a műszempillákat és a sarkaitok nagyon magasak, ráadásul nem tudjátok jól érezni magatokat. Mindenki jobbra néz, aztán mindenki elkapja a tekintetét balra. Érzitek ezt?
Hát elég költői lett,valljuk be. :D
Nem igazán szűrtem le a lényeget,csak a felét,úgyh jó lenne,ha valaki lefordítaná nekem az egészet (na meg a 3. válaszát is). Köszi. ^^
Mert el vannak ba.szva, azért.
Képzeld el ezeket a szituációkat. Egy öregasszony majd megszakad hazafele menet a nehéz bevásárlószatyor cipelése közben. Felajánlod neki hogy egy darabig segítesz vinni. Mi történik? Rablónak néz, és elküld a halál farkára.
Egy alkesz elesik az utcán. Kezet nyújtasz neki, hogy segíts neki felállni. Mi történik? Örülsz, ha nem vágja hozzád a sörösüveget.
Leülsz egy csaj mellé a buszmegállóban, és jókedvűen megkérdezed, mi újság. Jobb esetben úgy tesz mintha meg sem hallaná, rosszabb esetben még be is szól, hogy húzzál már el innen.
De tök érdekes, külföldön valahogy soha nem ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!