Van itt olyan pasi aki szívesen ismerkedne egy fiatal egy gyerekes anyukával?
Néhányan, de begyepesedett Agyúak vagytok !!!
Most komolyan, attól, mert van Gyereke, nem találhatna egy Normális, Értelmes Férfit ???
Ez egy Nagy Baromság, elég sok ellen példa van !!!
Pl Anyum, Kér Gyerekkel talált Egy Normális Férfit és már Több, mint 20éve Házasok !!!
Egyik Barátnőm, szint úgy, 2 Gyerekkel talált egy Normális, Értelmes és Szerető Férfit, Jó pár éve együtt vannak, közös Gyerekük is Született !!
Gondolkodjatok már, mi előtt írtok Valamit !!!
S mi az, hogy Pl, a Gyerek Apjával Szakítson meg minden kapcsolatot ? Ha netán látogatná is a Gyereket, s hetente odajárna a Kérdezőhöz, akkor is mi közötök lenne hozzá ??? Attól, hogy Valakik külön élnek és lesz másik párjuk, még a Gyereknek Szüksége van az igazi Apjára, ha meg két Apja van, annál jobb, többen Szeretik, többen védelmezik !!!
Használjátok már a fejeteken, gondolom, nem dísznek van a nyakatokon, ba*szus !! :))
N/23
Szerintem egyáltalán nem gáz, ne foglalkozz az idiótákkal, az előítéletesekkel. Értelmes, intelligens férfit keresel úgyis - azok meg nem előítéletesek, nem tartanak megélhetési k*rvának, csak mert ismerkedni próbálsz.
Ahogy előttem írták, biztos egyszerűbb egy úgymond független, gyerektelen nővel lenni. De az életben ami igazán jó és értékes, az általában nem egyszerű.
Én egyébként most múltam 29, és még nem volt barátnőm. Az okosok majd nyilván megmondják, hogy ezért nem is releváns a véleményem, meg ássam el magam. Közelebbi ismerősök, rokonok cinkelnek is emiatt néha, de őszintén szólva: nem érdekel. Nem vagyok egy matyóhímzés, de persze nem ezért nem volt barátnőm, sokkal inkább azért, mert önértékelési zavaraim vannak. Viszont nem is csak egy "lukat" keresek - na nem mintha nem érdekelne a szex, csak nem azt tartom a fő mozgatórugónak, ennél sokkal fontosabb, hogy TÁRSAT találjak. Őszintén mondom, hogy nálam nem szempont a gyerek, pedig állítólag értelmes, intelligens vagyok. Szóval van esélyed összejönni normális férfival annak ellenére, vagy inkább amellett, hogy van gyereked. Lehet, hogy ez az elmúlt fél év során már meg is történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!