Van itt olyan pasi aki szívesen ismerkedne egy fiatal egy gyerekes anyukával?
beszélgessünk a kutyádról
nekem a kedvencem a fekete labrador
Deni :3
Tökre igazad van!
Mivel van egy gyerekem, ássam el magam.
Szégyellem magam mert arra mertem gondolni hogy valaha összejöhetek egy aranyos pasival, akinek nem baj ha éppen van gyereke.
1. 25 évesen már nem vagy fiatal. Ha fiatal vagy, nem vállalsz gyereket.
2. A legtöbb férfi a háta közepére se kíván egy gyereket, nem hogy még másét! Lehetsz te a legjobban kinéző nő (amit egy terhesség után kétlek), szexen kívül nem fogsz kelleni egyetlen NORMÁLIS pasinak sem. Mert a normális férfiak általában a saját gyereküket akarják nevelni - azt is csak akkor, ha ők úgy döntenek hogy akarnak gyereket. Azon kívül meg, kinek kéne egy állandóan ott lebzselő idióta rivális "lyuksógor", akivel mint mondtad jó kapcsolatod van, és aki jönne hetente "szeretgetni" meg az "új apa/barát" ellen fordítani a kölköt? :)
3. Miért itt keresel "normális" férfit?
Voltam kapcsolatban anyukával, ezért mondom mindezt. A legjobb amit tehetsz, hogy a gyerekedet neveled, az apjával megszakítasz minden kapcsolatot. Ekkor TALÁN lesz esélyed találni egy férfit, aki pont gyereket akar. De hidd el, az ex hetente odajárása senkinek nem fog kelleni, az meg főleg nem, hogy még jóban is vagy vele.
Próbálkozz, de erősen tartsd észben, hogy gyerekkel szinte behozhatatlan hátránnyal indulsz a nálad sokkal "alacsonyabban" (értsd ahogy szeretnéd) lévőknél is.
Nem megbántani akartalak, ez a kegyetlen igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!