Hol/hogyan ismerkedhetnék?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. A problémám az, hogy elég visszahúzódó életet élek, mivel a korombeli emberek nagy részét éretlennek találom; viszont szükségem lenne értelmes, jó fej, kedves emberek társaságára, meg leginkább egy barátnőre. Bulikba nem nagyon járok, elég kevés ismerősöm van, és azok között is csak azok járnak bulikba, akik gyökerek, szóval nem látnának szívesen egy partin, szóval a bulitéma kilőve. Esetleg valami ötlet, tipp, hogy hol illetve hogyan ismerkedhetnék (elsősorban lányokkal)?2013. szept. 20. 19:32
1/5 anonim válasza:
Na itt egy kolléga! :D
Detto ez vagyok. :)
Van pár lány ismerősöm, gyere bemutatlak nekik! :)
2/5 A kérdező kommentje:
somogy/baranya/tolna megye? :D
2013. szept. 20. 19:35
3/5 anonim válasza:
Hol laksz?
Barátokra nekem is szükségem lenne :)
21f
4/5 A kérdező kommentje:
somogy, kaposvár
2013. szept. 22. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!