Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most akkor hogy gondolja?

Most akkor hogy gondolja?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok és fél éve megismertem egy 18 éves lányt a neten. Eleinte ezt én csak teljesen baráti dologból gondoltam de már ez sokkal bonyolultabb lett. Kb 1 hónapja felmerült a dolog hogy találkozni kéne. Próbáltuk megbeszélni hogy, hol, kinek kéne lejönnie stb. amiből igazából csak nagyon durva viták lettek és teljesen elkanyarodtunk a témától is. 1 hét mosoly szünet volt, és én úgy érzem hogy gyűlölt is akkor. Ez után következett egy békülés, belátta hogy ő volt a hibás, azt mondta lejön. Azután továbbra is beszélgettünk stb. minden nagyon jó volt.

Aztán egyik nap beszélgettem haverommal a lányról. És beszélünk, beszélünk, azt mondja hogy te szerelmes vagy ebbe a lányba! Én ezt nem akartam elhinni, nem is hiszek így ebben a formában hogy még nem is találkoztunk. Hazajöttem gondolkodtam és arra kellett jutnom hogy lehet hogy van benne valami sőt. Úgyhogy én úgy gondoltam ez olyan dolog amit tisztázni kéne a lánnyal! Legnagyobb meglepetésemre - mivel eddig úgy éreztem hogy lehetne ebből egészből valami, csak nem vagyok szerelmes, de ez már egy szorosabb kapcsolat ami teljes mértékben viszonzott - azt mondta ő ezt nem érzi ennyire szorosan. Szeret csak nem szerelemből.

Kicsit rosszul esett. Csak viszont így nem értem miért jönne le. Mármint amíg csak barátként gondoltam rá, nem akartam találkozni vele. De így már igen. Viszont ha ő tényleg nem akar többet csak barátság, akkor inkább azt mondom nem!

Igazából a kérdésem az lenne - ami úgy merült fel bennem hogy haverom mondta, hogy biztos nem csak barátság miatt jön le, csak nem akarja/meri bevallani vagy nyíltan felvállalni - hogy szerintetek igaza van a barátomnak? Vagy tényleg csak barátságot akar. Nem akarnék még egyszer ilyet felhozni a lánynál, mert már eleget firtatjuk, és az is rossz volt nekem, de nem tudom mit gondoljak már :/

2013. szept. 20. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát mikor én ezt végig olvastam, néha-néha felhúztam a szemöldököm...

Eleve hogy lehet össze veszni ennyire egy utazáson. Fura, fura. De hát mind1.

Az már még inkább mérgelődésre késztetett, hogy azt írod, jajj te csak barátként gondoltál rá, de a haverod mondott valamit, és akkor hirtelen nem, éés LEHET még is szerelmes vagy. Na öcsikém, ha valaki szerelmes, azt tudja. Nem a haverja találja ki neki! De nem is csak a szerelmet, hanem hogy vonzódsz iránta. Most vagy magadnak kamuztál, vagy nekünk, vagy mindkettő...

A taliról meg annyit, hogy ha te csak kapcsolat céljából találkoznál valakivel, akkor kb... ne találkozz soha senkivel! Tudod, a nők néha érettebbek nálatok, és barátságot is szívesen kialakítanak az ellenkező nemmel. De ha ez nekem nem tetszik, valóban mondd meg neki, hogy ne talizzatok!

Nem mondom azt, hogy a csaj biztosan nem érez irántad semmit. Sőt. De tudod hogy ennek a barátság-szeretet-szerelem dolognak rengetek fokozata van. Ő egy alacsonyabbon áll, nem jössz be neki eléggé. Esetleg egy személyes talin még bizonyíthatnád neki az ellenkezőjét.

2013. szept. 20. 18:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Na akkor megpróbálom kicsit érthetőbben leírni. Voltak már gondok 3-4 hónap után. Ilyen kisebbek, mikor felfedezzük egymás hibáit. Aztán jött ez, ebből lett egy veszekedésünk, ami önmagában semmi komoly nem lett volna, de elkanyarodtunk más dolgokhoz - amikor kiadsz mindent magadból - és hát ez történt.

Igazad van becsaptam magam. Őszintén belegondolva pár 1-2 hónap után megvolt bennem ez az érzés, csak elkönyveltem magamban hogy messze lakik, nem lesz belőle semmi komoly, meg eleve hogy érezhetnék így, egy olyan ember iránt akit nem is ismerek? Egyszerűen nem akartam elhinni.

Mikor barátommal beszéltem a lányról, ahogy beszélte, róla, meg amiket mondtam, arra azt mondta barátom hogy én szeretem ezt a lányt. Próbáltam bizonygatni hogy nem, de addig addig firtattuk, hogy be kellet lássam neki és magamnak hogy ez így van!

2013. szept. 20. 18:30
 3/3 A kérdező kommentje:

A baráti találkozót azért nem akarok, mert kissé magamba fordult ember vagyok. Egyszerűen nincs szükségem még több barátra. Elég sokat csalódtam, így kerülöm a legtöbb emberi kapcsolatot. Viszont ha van bármi esélyem is, akár lassabban de akkor megpróbálom. Csak az, hogy ahogy írtam én nekem rosszul esett, mert teljesen máshogy éreztem mindvégig. Úgy gondoltam ha ott laknék a szomszédba már rég együtt lennénk. Mikor meg mondta hogy ő neki nem ennyire erős rögtön az jött hogy teljes mértékben csak barátként akar. Csak aztán megint beszélgettem barátommal, és szerinte egy lány nem utazna ennyit egy fiú miatt, meg eleve nem tenné meg barátságból.

Remélem így már minden érthetőbb :)

2013. szept. 20. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!