Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek? Kedvelek egy...

Mit tegyek? Kedvelek egy lányt, de nem tudom Ő is így gondolja-e.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lány akit pár hónapja ismertem meg. Elkezdtünk beszélgetni. Aztán egyre többet és többet beszélgetünk már ott tartunk hogy akár órákat is . És az a baj hogy nagyon jóban vagyunk, csak én kicsit többet érzek iránta. Jah egyébként a kapcsolatunk már majd nem baráti szinten van. Szóval én kicsit tovább gondolnám ezt a kapcsolatot csak nem tudom hogy ő is akarná-e. Látom rajta hogy mikor beszélgetünk hogy jól érzi magát velem és mondta is már többször. Néha olyan utalásokat tesz mintha akarna valamit néha meg nagyon bunkó. És nem tudok rajta eligazodni. Szóval véleményeket kérnék ebben a problémában. Jah még annyit hogy nem szeretném elveszíteni ezt a lányt ezért nem vagyok abban biztos hogy mit tegyek. Előre is köszönöm !!!
2013. aug. 2. 17:19
 1/7 anonim válasza:
20%

Ha nem akarod elveszíteni, ne tégy semmit. Ennyire szerű.

Viszont szerintem ez erőteljes barát zóna :)) Ha lenne belőle valami, akkor se tartana túl sokáig, szvsz hagyd a fenébe és maradjatok meg így.

2013. aug. 2. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy csak te látsz többet az "utalásokba"?

Mi van, ha mond egy félreérthető dolgot, de pl. nem is rád érti, nem neked szánja?

2013. aug. 2. 17:24
 3/7 anonim válasza:
Ügyesen és finoman utalj rá, hogy neked tetszik. Cssak írni szoktatok vagy esetleg skypeoltok is? Ha még nem, akkor beszélgessetek ott, így legalább látod az első reakcióját. Ha közel laktok egymáshoz találkozhattok is.
2013. aug. 2. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:
miért nem kérdezed meg tőle? Lehet csak azt várja, hogy te lépj. Am. Mennyi idős vagy, hogy nem mersz lépni?
2013. aug. 2. 17:30
 5/7 anonim ***** válasza:
3as :-D azért vicces, hogy a beszélgetés alatt automatikusan a netes pötyörészést értjük :-D ...
2013. aug. 2. 18:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát 16 éves vagyok. Szoktunk személyesen nagyon sokat beszélgetni meg facebook-on. De inkább a személy találkozások alkalmával beszélgetünk úgy igazán jókat.
2013. aug. 2. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor smárold le és látni fogod a reakcióját.
2013. aug. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!