Harmincas nők, és férfiak (legyen 30-40), milyen hely lenne jó kulturált ismerkedéshez?
Figyelt kérdés
Hagyjuk már a netes társkeresést, mert az egyre gázabb.
A rapidrandis őrület sem jön be mindenkinek, a főzős randi nem a legolcsóbb mulatság. Ha utcán/plázában/bevásárlóközpontban szólítanál le valakit, sosem lehet tudni, hogy nem a társát várja-e épp az illető, aki csak mosdóba sietett, szóval nem egyszerű. Most nem arra lennék kíváncsi, hogy "nekem pedig bejött a cset/net/fórum/utca/busz". Az a kérdés, hogy az egyedülálló, ismerkedni vágyók számára milyen az a hely, ahová szívesen mennének, konkrét ismerkedési céllal. Lehetőleg korosztály/nem figyelembevételével, igen kínos lenne pl. öt huszonéves fiú között három harminc feletti nő. Szerintem.
2013. szept. 20. 10:11
11/12 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék! Egy 40 éves fiatalos férfi vagyok és nem nagyon találom a párom! Nehéz manapság ismerkedni Mindenki rohan és nincs ideje semmire. A netes ismerkedésből már megjöttem, mert nincs egy komoly nő sem aki akarna valamit! Még a válaszolásra is lusták vagy nem tudom de 5 éve semmi!!!! Nálunk kis város révén nincs sok hely ismerkedésre és a kínálat sem túl sok. Úgy hogy passz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!