Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Harmincas nők, és férfiak...

Harmincas nők, és férfiak (legyen 30-40), milyen hely lenne jó kulturált ismerkedéshez?

Figyelt kérdés

Hagyjuk már a netes társkeresést, mert az egyre gázabb.

A rapidrandis őrület sem jön be mindenkinek, a főzős randi nem a legolcsóbb mulatság. Ha utcán/plázában/bevásárlóközpontban szólítanál le valakit, sosem lehet tudni, hogy nem a társát várja-e épp az illető, aki csak mosdóba sietett, szóval nem egyszerű. Most nem arra lennék kíváncsi, hogy "nekem pedig bejött a cset/net/fórum/utca/busz". Az a kérdés, hogy az egyedülálló, ismerkedni vágyók számára milyen az a hely, ahová szívesen mennének, konkrét ismerkedési céllal. Lehetőleg korosztály/nem figyelembevételével, igen kínos lenne pl. öt huszonéves fiú között három harminc feletti nő. Szerintem.

2013. szept. 20. 10:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék :/
2013. szept. 20. 10:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Olyan hely, ahol eleve olyanok vannak, akik hasonló érdeklődésűek.

Akik sakkozni szeretnek, menjenek ismerkedni sakk-klubba, akik biciklizni, azok szervezett bicikli túrára, akik vad bal/jobboldaliak, azok pártgyűlésre, akik állatbvzik azok kutyaiskolába v lovardába...és így tovább. Ha egyik sem, mert vki egy érdeklődés nélküli beszürkült savanyú pacni, akkor nyelviskola, legalább vmi hasznát veszi, ha nem jön össze senkivel, akkor is.

2013. szept. 20. 10:23
 3/12 anonim ***** válasza:
én ebbe a korosztályba eső férfi vagyok, de nekem sincs sok fogalmam, hol, milyen helyen lehetne ismerkedni.
2013. szept. 20. 10:25
 4/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a válaszom még mindig az, hogy bárhol, mert csak rajtad múlik az egész, hogy kezdeményezz és kommunikálj.

Ha az a kérdés, hogy hol vannak azok az emberek, akik konkrét ismerkedési céllal mennek, akkor nézz körül a szórakozóhelyeken, amelyek kimondottan a középkorúakat célozzák meg. Más helyet nem fogsz találni, mert más helynél nincsen meg az a komponens, hogy szórakozni akar, amiben benne van a lehetőség a másik megismerésére is.

Más nem jut eszembe tényleg az elcsépelt lehetőségeken túl... nem hiszem, hogy sokat segítettem :D

2013. szept. 20. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:
4-es, milyen szórakozóhelyekre gondolsz? mert nyilván nem a diszkóra, ami tiniknek való.
2013. szept. 20. 10:49
 6/12 anonim válasza:
swinger club
2013. szept. 20. 10:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, kicsit finomítok, mert nem igazán látom még az eddig leírtak alapján, hogy hol éreznétek jól magatokat.

Na szóval.

Szívesen mennél egy olyan helyre ismerkedni, ahova össze van terelve 20-30 hasonló korú, megfelelő arányban elosztott emberke, akik mind kifejezetten társkeresni vannak ott? Lehet ez egy kevésbé kihasznált baletterem, vagy intézmény alagsorában (nem proszektúra) valami helyiség, a lényege, hogy mindenki (remélhetőleg) azonos céllal érkezzen. És ne kelljen vagyonokat áldozni se.

Nem, nem közvéleménykutatok a leendő vállalkozásomhoz, de ahogy így belemelegszem a kérdezősködésbe, egyre inkább úgy látom, kibérelek egy termet, otthon nyomtatok pár szórólapot, és lesz egy kis mellékes:-)

2013. szept. 20. 11:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Értem az elképzelést, de az úgy nem fog működni, hogy céltalanul ott vannak, valahogyan meg kell törni a gátlásokat, hogy merjen az ember ismerkedni. Ezt hogyan gondoltad?

A szórakozóhely mindenkinek más, lehet egy pub is, de a diszkóval sem értem mi a baj. Nem csak tinik járnak oda, szóval mi az aggályod? Másrészt nem csak részeg emberekkel van tele, szóval itt is meg lehet találni azt a bizonyos valakit a sztereotípiák ellenére is.

2013. szept. 20. 11:25
 9/12 anonim ***** válasza:
Bár hol lehet ismerkedni (ha a másik oldal is normális). Boltban, könyvtárban, dokinaál, itt, társkereső oldalon, vonaton..... Sose lehet tudni hol jön össze.
2013. szept. 20. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Csinálj táncházat, bogrács partit, valami jó hangulatos dolgot. És persze ismerkedős céllal legyen a célkorosztálynak. Olyan kell hogy akkor is jól érezze magát az ember, ha nem jön össze senkivel mert akkor az élmény még pozitív marad és esetleg máskor is elmegy.
2013. szept. 20. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!