Harmincas nők, és férfiak (legyen 30-40), milyen hely lenne jó kulturált ismerkedéshez?
Hagyjuk már a netes társkeresést, mert az egyre gázabb.
A rapidrandis őrület sem jön be mindenkinek, a főzős randi nem a legolcsóbb mulatság. Ha utcán/plázában/bevásárlóközpontban szólítanál le valakit, sosem lehet tudni, hogy nem a társát várja-e épp az illető, aki csak mosdóba sietett, szóval nem egyszerű. Most nem arra lennék kíváncsi, hogy "nekem pedig bejött a cset/net/fórum/utca/busz". Az a kérdés, hogy az egyedülálló, ismerkedni vágyók számára milyen az a hely, ahová szívesen mennének, konkrét ismerkedési céllal. Lehetőleg korosztály/nem figyelembevételével, igen kínos lenne pl. öt huszonéves fiú között három harminc feletti nő. Szerintem.
Olyan hely, ahol eleve olyanok vannak, akik hasonló érdeklődésűek.
Akik sakkozni szeretnek, menjenek ismerkedni sakk-klubba, akik biciklizni, azok szervezett bicikli túrára, akik vad bal/jobboldaliak, azok pártgyűlésre, akik állatbvzik azok kutyaiskolába v lovardába...és így tovább. Ha egyik sem, mert vki egy érdeklődés nélküli beszürkült savanyú pacni, akkor nyelviskola, legalább vmi hasznát veszi, ha nem jön össze senkivel, akkor is.
Az a baj, hogy a válaszom még mindig az, hogy bárhol, mert csak rajtad múlik az egész, hogy kezdeményezz és kommunikálj.
Ha az a kérdés, hogy hol vannak azok az emberek, akik konkrét ismerkedési céllal mennek, akkor nézz körül a szórakozóhelyeken, amelyek kimondottan a középkorúakat célozzák meg. Más helyet nem fogsz találni, mert más helynél nincsen meg az a komponens, hogy szórakozni akar, amiben benne van a lehetőség a másik megismerésére is.
Más nem jut eszembe tényleg az elcsépelt lehetőségeken túl... nem hiszem, hogy sokat segítettem :D
Köszönöm a válaszokat, kicsit finomítok, mert nem igazán látom még az eddig leírtak alapján, hogy hol éreznétek jól magatokat.
Na szóval.
Szívesen mennél egy olyan helyre ismerkedni, ahova össze van terelve 20-30 hasonló korú, megfelelő arányban elosztott emberke, akik mind kifejezetten társkeresni vannak ott? Lehet ez egy kevésbé kihasznált baletterem, vagy intézmény alagsorában (nem proszektúra) valami helyiség, a lényege, hogy mindenki (remélhetőleg) azonos céllal érkezzen. És ne kelljen vagyonokat áldozni se.
Nem, nem közvéleménykutatok a leendő vállalkozásomhoz, de ahogy így belemelegszem a kérdezősködésbe, egyre inkább úgy látom, kibérelek egy termet, otthon nyomtatok pár szórólapot, és lesz egy kis mellékes:-)
Értem az elképzelést, de az úgy nem fog működni, hogy céltalanul ott vannak, valahogyan meg kell törni a gátlásokat, hogy merjen az ember ismerkedni. Ezt hogyan gondoltad?
A szórakozóhely mindenkinek más, lehet egy pub is, de a diszkóval sem értem mi a baj. Nem csak tinik járnak oda, szóval mi az aggályod? Másrészt nem csak részeg emberekkel van tele, szóval itt is meg lehet találni azt a bizonyos valakit a sztereotípiák ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!