Névtelenül küldtem virágcsokrot 28 éves lánynak, s a végkifejlet érdekes! Kinek mi a véleménye erről lányok? Érett gondolatokat várok, kor-közeliektől inkább Alább kifejtem, mi is történt.
A történet tegnap zajlott le. Egy szép ki színes csokrot küldtem egy 28 éves lánynak, melyhez mellékelten egy üdvözlőkártyán az állt: Szeretném olyan ragyogóvá tenni a mai napját, mint amilyen ő maga. (aláírás: keresztnév és egy e-mailcím, ami csak a keresztnevemet tartalmazta) 6 perc múlva írt, hogy inkább ijesztő volt neki, mint kellemes, mert nem szereti a titkolózást (megjegyzem ismerjük egymást látásból, ismerőseim között is ott van.) Két levélváltás után (10 perc) elárultam neki, ki is vagyok. Kedves volt a válasza, írta, tényleg kedves volt tőlem ez a meglepetés.
Azt értem, hogy nem szereti a titkolózást, de állítása szerint - amit el is hiszek neki -, komoly kapcsolatban van. Ugyanakkor ezt a profilján nem vállalja fel, sehol nem láttam korábban a pasit, a kapcsolati státusza sem látszik. Nem nyomoztam!!! Azt gondoltam, nincs barátja.
Arra jutottam, nem kerek a hölgy, mert aki nem szereti a titkolózást, de ugyanakkor meg ő maga titkolózik, az nálam nem megbízható személyiséget takar. (s látván mindazt, amiket megosztott, s a képeit, nem 28 éves, inkább még gyerek...)
Érthető, hogy a csaj nem akar lekötelezve lenni egy olyan pasinak, akivel NEM feküdne le.
Tizenévesen én is azt hittem, hogy a viselkedés és a gesztusok jelentenek valamit a csajoknál, de nem. Ha a pofád nem tetszik, akkor nem tudsz semmit tenni, csak továbblépni.
Petra 101-nek köszönöm a hozzászólását. Mindenkit megnyugtatok, aki túlreagálta ezt a kis romantikus történetet, hogy a Lányt/hölgyet nem zaklatom.
Apropó! Nem attól nő a nő, mert 28 éves, hanem tetteiben, megnyilvánulásában az, meg még sok mindenben más. A történetből kimaradt pár mozzanat, információ, de lényegtelen már. Aki értette a lényeget és értékes választ adott, köszönet érte. A többi hozzászólónak pedig további sok sikert az élethez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!