Miért ilyen piszok nehéz találnom nekem valakit? Olvass.
Gondolom nem én vagyok az első fiú/lány aki ezt a kérdést felvetette..
19 éves vagyok, sportolok..káros szenvedélyem nincs.
Ritkán iszom, akkor is csak mértékkel.
Volt már pár barátnőm..és igen, általában nem én voltam az aki kimondta hogy vége. A legdühítőbb indok amelyet legtöbbször ekkor hallok: Te jobbat is találsz nálam, nem érdemelnek meg engem..ez kiakaszt. Lehet hogy az a legnagyobb probléma hogy én mindent megszeretnék adni a páromnak?!
Ha ezt olvassa egy lány akkor kérem válaszolja már meg hogy miért jó az ha kutyaszámba vesz titeket a férfi..(nem bántásként).
Ezt fiúként is megválaszolom:
Anyám mesélte,hogy mikor nálad kb 2 évvel lehetett fiatalabb, volt egy pasija aki mindent megadott volna,ami szeme-szájának ingere. persze nem érdek ember, szerette is, de igen vonzó a lehetőség. de gondolj bele abba a ténybe,hogy ha minden kívánságod teljesülne, te boldog lennél? Pláne, ha nem egy kifejezetten nagy egyéniségről van szó a pasi esetében, aki hiába szerelmes, a pénzével hódít. Unalmas volt a kapcsolat, dobta.
Majd megtalálta apám, aki nagy, hangzatos, barokk körmondatokban látta a jövőt, hiába nem volt semmije. Ez azért még is izgalmakkal telibbnek ígérkezett,nem?
De női szemszögből fogalmam sincs,hogy megy ez. számomra kicsit hülyeség. a logika erős hiánya néhol.
Bocs, hogy belekötök a kérdésedbe, de muszáj megtennem.
Miért ilyen piszok nehéz találnom nekem valakit? helyett sokkal helyesebb ez:
Miért ilyen piszok nehéz találnom magamnak valakit.
...
Mert a legtöbb nőnek egy tâhó paraszt kell, nem egy nyüszítő kiskutya.
Nem tudok mit mondani,mivel én kifejezetten élek-halok azért,hogy egy szolidabb,okos,értelmes fiút találjak,aki tényleg tud szeretni. Ennek ellenére eddig mind ilyen kis bukó "f_szagyerekek" próbálkoztak nálam,akik mellett még jól se tudod érezni magad,annyira énközpontúak,lekezelőek és "üresek".. A beszélgetés végére már azt éreztem,hogy engem jobban érdekel a dolog,mint őt. Nem lényeg.:D
Na,szóval,szerintem(és ezért most ne kövezzen meg semmi,csak a saját tapasztalat) a lányok többsége elég szabad életet akar élni. Barátnőim közt is sokan mondják néha,hogy összevesztek a barátjukkal,mert "túl sok" volt nekik az állandó,töménytelen szeretet meg hogy csak vele akarnak lenni,stb.. Igenis kell kis "levegőt" hagyni a másiknak,mert bármennyire is szereted,nem szabad non-stop egymás nyakán lógni,mert bizony egy haverból is be tudsz sokallni így,meg a családodból,és ez a szerelemmel sincs máshogy. Engem is zavart,mikor a volt barátom minden áldott nap felhívott,találkozni akart,ha tanulnom kellett,ha nem,mikor beteg voltam akkor is minden nap ott volt nálam.. Ezek aranyos dolgok meg szép gesztus,de ha túlzásba viszi valaki,nagyon durván el tudja maga mellől marni az illetőt.
Persze,nem csak emiatt lehet,de ezt érzem a leginkább helyzethez illőnek. Mondjuk nem sokat tudok rólad,szóval ne vedd rossz néven,hogy most ezt írtam.:) De lehet még gond egyfajta határozatlanság,mikor valakinek "minden mindegy" és döntsön a másik helyette,mikor nem érezni,hogy van valakinek saját akarata,hanem bármi jó neki és bármit megtesz. Szerintem úgy is tudja valaki kifejezni a szeretetét,ha egyenrangúan kezelik egymást és nem érződik ez az alá-fölérendeltség.(mert nálam például ez már elég durván az,mivel úgy érzem magam,mintha parancsolgatnék).
De lehet hogy nem te tehetsz róla,hanem valami más történt a lány életében,ami miatt ezt látta jobbnak(lehet az érzés,személy,esemény,vagy mindegyik egyszerre). Nehéz ezt így megállapítani,én is csak találgatok a leggyakoribb esetek alapján.
Semmiképp se legyél bunkó,semmiképp se vedd semmibe a lányt,de bizony meg kell találni az aranyközéputat,mert nem csak idegesítőbe és taszítóba megy át,de sokan vissza is élnek a lehetőséggel,hogy az ő akaratuk a döntő. Próbálj meg egy olyan szintet tartani eleinte,mint egy nagyon közeli barátság. Tehát foglalkozz vele,érezze,hogy érdekled,de semmiképp se ess át a ló túloldalára.
Remélem,tudtam valamennyit segíteni.:)
17L
Szia!
Én kedves, aranyos lánynak tartom magam, de ha egy pasi "drágámnak, édesemnek, egyetlenemnek" szólít, legszívesebben elfutnék előle (volt már rá példa)
Avval semmi baj nincs, ha a pasi kedves, segítősz kész és figyelmes, de az viszont számomra fontos, hogy az önállóságom melette megmaradgyon.
19/L
Eddig sem voltam az a fajta aki minden percben a partnere lábánál volt,és becézgette, pátyolgatta csak próbáltam figyelmes, kedves lenni és éreztetni azt hogy: IGEN szeretem.
Próbálom tényleg az aranyközéputat megtalálni..ezek szerint még vissza kell vennem a "kedvességből"..vagy nem tudom.:/
Próbálok ismerkedni, de őszintén..már nem megy túl jól.Kiveszett az a kezdeményezőkészség belőlem ami anno csak úgy jött..
Milyen képet alakíthattam magamról most ki..?:)
Jaj ne legyél már ilyen szomorú!
Szerintem (lány ként mondom), hogy sokszor a lányok se tudják, mit miért tesznek.
És avval, semmi baj nincs ha a pasi kedves, sőt!
Szóval fel a fejjel!
És mosolyogj!
(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!