Van esélyem újra egy cuki, alacsony, kedves, jó fej, vonzó lányt találnom?
Figyelt kérdés
Egyszer vártam buszra és unatkoztam, hát odamentem két vadidegen csajhoz dumálgatni. Egyik pici volt nagyon és édi. *-* A másik kb. velem egy magas, de ő elég morcos fejet vágott, nem is beszélt velem, de a pici lánnyal jól eldumálgattam, csak úgy elrohantak hirtelen, mert jött a buszuk, hogy csak köszönni volt idő, nem tudtam elérhetőséget kérni, azóta is ilyen rendes, aranyos, picike lányt keresek, de nem találok. Amelyik csaj pici volt és cuki, arról már távolró láttam, hogy beképzelt, nagyszájú, celebe, ezek miatt eléggé kerülom is az aranyos lányokat. Nem tudom hol találhatnék újra egy rendes, ismerkedésre nyitott, alacsony, bájos lányt.2013. szept. 3. 20:53
2/5 anonim válasza:
Akkor én megusztam:Damúgy 172cm vagyok:D
4/5 anonim válasza:
Ha egyszer eltünsz innen én beb aszok örömömben.
5/5 anonim válasza:
mi?én csak megvacsoráztam!már azt semlehet ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!