Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ilyen nők miért regisztráln...

Az ilyen nők miért regisztrálnak társkeresőre?

Figyelt kérdés

10 napra vagyok egy társkeresőn, ez idő alatt 17 lánynak küldtem levelet. Ebből 9 el sem olvasta, pedig be voltak jelentkezve azóta, 7 válaszra sem méltatott. 1 lány volt, akivel el kezdtem beszélgetni, de az meg olyanoktól írt, hogy mennyi alkoholt bír meginni egyhuzamban (kuka).

Elég elkeserítő a helyzet, esetleg valami értelmes oldalt tudtok?

2013. szept. 19. 15:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#19 És ha minden fiú/férfi így járt, aki nem különösebben jóképű, akkor se általánosítsak? Mert ellenpéldáról sajnos nem tudok. A nők is ugyanilyen felszínesek, nemcsak a lányok és csajok, tapasztaltam már elégszer.
2013. szept. 19. 16:58
 22/28 anonim ***** válasza:

Kedves 21-es ! :)

Ennek nem sok értelme van, Te se tudsz meggyőzni a Magad igazáról és én sem Téged ! :)

Neked is és nekem is más a véleményük ! :)

De remélem, egyszer lesz ellen példában is részed, akkor gyere ide és írd le nekem, hogy igazam volt ! :))

Mert ugye, nekem mindig Igazam van ! :)):Đ

2013. szept. 19. 17:03
 23/28 anonim ***** válasza:
Ígérem, ha így lesz, meg fogom írni, h igazad volt! De erre 0 esélyt látok.
2013. szept. 19. 17:13
 24/28 anonim válasza:

#10 vagyok: Az miért hülyítés, ha beszélgetsz valakivel, mert egy kicsit meg akarod ismerni, mielőtt esetleg találkozol vele? Pl. beszélgetés közben is rájöhetsz, hogy tök esélytelen, hogy bármi is legyen az illetővel, aki mondjuk kép alapján esetleg szimpatikusnak tűnik. Szerintem az lett volna a hülyítés, ha belementem volna egy randiba, ha nem jön be, és meghívatom magam valamire valahol. Amúgy meg volt már rá példa, hogy valaki élőben szimpatikusabb volt, mint a képen, ezért nem is rázogattam le mindenkit, akinek nem volt bugyinedvesítő a profilképe.

Mondjuk ha csak szexre kerestem volna valakit, valószínűleg nem érdekelt volna, milyen témákat dob fel egy beszélgetés közben, csak, hogy bejön-e külsőre.

2013. szept. 19. 17:15
 25/28 anonim ***** válasza:

Kedves 23-as, szavadon foglak ! :)

Amúgy, ha így állsz hozzá, biztos, hogy nem is pozitív tapasztalatod ! :))

2013. szept. 19. 17:27
 26/28 anonim ***** válasza:
* nem is lesz pozitív *
2013. szept. 19. 17:29
 27/28 anonim ***** válasza:
Te magad írtad, h már ránézésre elkönyvelted esélytelennek, mégis eljutottatok odáig, h már a találkozóról volt szó. Igen, ha találkozol vele azért, h meghívasd magad, az még nagyobb szemétség lett volna, de így is az, mert már beleélte magát a találkozóba. Tudom, mert ahogy mondtam, jártam már így én is. Nem tudom, ennek mi értelme, az ő ideje mellett a sajátodat is pazarlod a felesleges levelezgetéssel. Legtisztább az lenne, ha minden lány annyit válaszolna az első levélre, h "bocsi, de nem jössz be".
2013. szept. 19. 17:29
 28/28 anonim ***** válasza:
Pont ezt használják ki az unatkozó nők.Semmi következménye sincs ha valakit szivatnak.Amúgy tényleg csak a nagyon ronda nők vagy a ribik akarnak találkozni.Az utóbbi persze pénzért.Amúgy olyan képet teszek fel profilnak amit akarok.Akár Brad Pitt,Danny Trejo vagy Garfield.:)Az épp aktuális sztár képét.
2013. szept. 23. 07:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!