Az ilyen nők miért regisztrálnak társkeresőre?
10 napra vagyok egy társkeresőn, ez idő alatt 17 lánynak küldtem levelet. Ebből 9 el sem olvasta, pedig be voltak jelentkezve azóta, 7 válaszra sem méltatott. 1 lány volt, akivel el kezdtem beszélgetni, de az meg olyanoktól írt, hogy mennyi alkoholt bír meginni egyhuzamban (kuka).
Elég elkeserítő a helyzet, esetleg valami értelmes oldalt tudtok?
Kedves 21-es ! :)
Ennek nem sok értelme van, Te se tudsz meggyőzni a Magad igazáról és én sem Téged ! :)
Neked is és nekem is más a véleményük ! :)
De remélem, egyszer lesz ellen példában is részed, akkor gyere ide és írd le nekem, hogy igazam volt ! :))
Mert ugye, nekem mindig Igazam van ! :)):Đ
#10 vagyok: Az miért hülyítés, ha beszélgetsz valakivel, mert egy kicsit meg akarod ismerni, mielőtt esetleg találkozol vele? Pl. beszélgetés közben is rájöhetsz, hogy tök esélytelen, hogy bármi is legyen az illetővel, aki mondjuk kép alapján esetleg szimpatikusnak tűnik. Szerintem az lett volna a hülyítés, ha belementem volna egy randiba, ha nem jön be, és meghívatom magam valamire valahol. Amúgy meg volt már rá példa, hogy valaki élőben szimpatikusabb volt, mint a képen, ezért nem is rázogattam le mindenkit, akinek nem volt bugyinedvesítő a profilképe.
Mondjuk ha csak szexre kerestem volna valakit, valószínűleg nem érdekelt volna, milyen témákat dob fel egy beszélgetés közben, csak, hogy bejön-e külsőre.
Kedves 23-as, szavadon foglak ! :)
Amúgy, ha így állsz hozzá, biztos, hogy nem is pozitív tapasztalatod ! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!