Az ilyen nők miért regisztrálnak társkeresőre?
10 napra vagyok egy társkeresőn, ez idő alatt 17 lánynak küldtem levelet. Ebből 9 el sem olvasta, pedig be voltak jelentkezve azóta, 7 válaszra sem méltatott. 1 lány volt, akivel el kezdtem beszélgetni, de az meg olyanoktól írt, hogy mennyi alkoholt bír meginni egyhuzamban (kuka).
Elég elkeserítő a helyzet, esetleg valami értelmes oldalt tudtok?
"El is indult a beszélgetés, már ott tartottunk, hogy felmerült, hogy találkozzunk, stb."
Gratulálok, hülyítsd szerencsétlent, remélem jól esett, hogy foglalkozik veled valaki.
Kérdező : Egy kép alapján is meglehet állapítani, hogy van-e valakinek kiállása ! Feltéve, ha van Szemed ! :)
Kedves 12-es : Azt hiszem, udvariasan és normálisan írtam Neked, nem bunkóztam, vagy méltattalak, ítéltelek meg ! :)
Nem ismersz, mi jogon írsz rólam bármit is ? Azon a jogon, hogy Te nem kellesz senkinek se, s mert Téged így ítélnek meg ? Nem gondolkoztál még azon, hogy nem a képeddel, hanem a stílusoddal van a baj ? A hozzáállásoddal a dolgokhoz ? :))
Szerintem viselkedj Férfi módjára, ha megy ! Ha nem, akkor kasztráltasd Magadat !!!
Kedves 15-16. ! :)
Attól, hogy Te így jártál, vagy páran így jártatok, nem hiszem, hogy jogod van általánosítani ! Kezdhetném én is, hogy a Férfiak így úgy amúgy, de lenne értelme ? Nem hiszem, hogy annak van bármi értelme is, ha én elkezdem azért ócsárolni az összes Férfit, mert egy átvert, játszott velem, kihasznált, lelkileg tönkre tett ! :))
Pedig írhatnám, hiszen eléggé friss a seb, de nem teszem, mert ami hibát elkövet az egyik Férfi, arról a többi nem tehet ! :)
Szerintem egyik Nem képviselője se jobb a másiknál, Nőkben és Férfiakban is van Normális, mint bunkó is és Gerinctelen, mint Te írtad ! :))
De ajánlani tudom, hogy Ne Lányokkal, Csajokkal próbálj meg ismerkedni, hanem Nőkkel ! :))
7-es válaszolónak van igaza, kapta a zöld pacsit!
Azért regisztrálnak mert igazából senki nem kell nekik, csak az egójukat növeli ha látják mennyien írnak nekik, és élvezik hogy azt küldhetnek el a halál fszára akit akarnak...
Nagyon gerinctelen undorító szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!