Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az ilyen nők miért regisztráln...

Az ilyen nők miért regisztrálnak társkeresőre?

Figyelt kérdés

10 napra vagyok egy társkeresőn, ez idő alatt 17 lánynak küldtem levelet. Ebből 9 el sem olvasta, pedig be voltak jelentkezve azóta, 7 válaszra sem méltatott. 1 lány volt, akivel el kezdtem beszélgetni, de az meg olyanoktól írt, hogy mennyi alkoholt bír meginni egyhuzamban (kuka).

Elég elkeserítő a helyzet, esetleg valami értelmes oldalt tudtok?

2013. szept. 19. 15:27
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"El is indult a beszélgetés, már ott tartottunk, hogy felmerült, hogy találkozzunk, stb."

Gratulálok, hülyítsd szerencsétlent, remélem jól esett, hogy foglalkozik veled valaki.

2013. szept. 19. 16:28
 12/28 anonim ***** válasza:
#8 Általánosítok, mert mindig minden lánynál ezt tapasztaltam társkeresőn (a valóságban is egyébként, csak ott egy picit lejjebb van a mérce). Bezzeg amikor kiraktam egy jó pasi képét, akkor maguktól rám írtak. Te se lehetsz különb, főleg amilyen semmitmondó közhelyeket írsz, ezeket biztos h te magad se hiszed el.
2013. szept. 19. 16:39
 13/28 anonim ***** válasza:

Kérdező : Egy kép alapján is meglehet állapítani, hogy van-e valakinek kiállása ! Feltéve, ha van Szemed ! :)

Kedves 12-es : Azt hiszem, udvariasan és normálisan írtam Neked, nem bunkóztam, vagy méltattalak, ítéltelek meg ! :)

Nem ismersz, mi jogon írsz rólam bármit is ? Azon a jogon, hogy Te nem kellesz senkinek se, s mert Téged így ítélnek meg ? Nem gondolkoztál még azon, hogy nem a képeddel, hanem a stílusoddal van a baj ? A hozzáállásoddal a dolgokhoz ? :))

Szerintem viselkedj Férfi módjára, ha megy ! Ha nem, akkor kasztráltasd Magadat !!!

2013. szept. 19. 16:44
 14/28 A kérdező kommentje:
Hát elárulom, hogy kép alapján egyáltalán nem lehet megállapítani a kisugárzását, csak azt, hogy nagyjából hogy nézhet ki az illető.
2013. szept. 19. 16:47
 15/28 anonim ***** válasza:
Én se bunkóztam, csak őszinte voltam, bár ti lányok keveritek a két dolgot. Ha nem a képemmel lett volna baj, akkor miért írtak volna, miután lecseréltem azt egy jó pasiéra? És miért nem írtak akkor se, amikor még nem így álltam hozzá?
2013. szept. 19. 16:49
 16/28 anonim ***** válasza:
Ja, egyébként velem is többen eljátszották már azt is, amit a 10-es ír, h már találkozásról volt szó, aztán jöttek mindenféle kifogással, h ezért nem jó, azért nem jó. Ez talán még nagyobb gerinctelenség.
2013. szept. 19. 16:50
 17/28 anonim ***** válasza:
Kiállást írtam, ha nem látnál ! :)) A kisugárzás meg képlékeny dolog, ha beszélgetsz valakivel, még, ha Neten keresztül is, akkor is lehet érezni, s pláne kép alapján is lehet látni ! :)) Ha nem hiszed, járj utána ! :)))
2013. szept. 19. 16:51
 18/28 anonim ***** válasza:
A kiállás szintén a külső része, kisugárzás pedig nem létezik. Pontosabban az is egyenlő a külsővel, mert vmiért mindig arra mondjátok, h jó kisugárzása van, aki jól néz ki.
2013. szept. 19. 16:53
 19/28 anonim ***** válasza:

Kedves 15-16. ! :)

Attól, hogy Te így jártál, vagy páran így jártatok, nem hiszem, hogy jogod van általánosítani ! Kezdhetném én is, hogy a Férfiak így úgy amúgy, de lenne értelme ? Nem hiszem, hogy annak van bármi értelme is, ha én elkezdem azért ócsárolni az összes Férfit, mert egy átvert, játszott velem, kihasznált, lelkileg tönkre tett ! :))

Pedig írhatnám, hiszen eléggé friss a seb, de nem teszem, mert ami hibát elkövet az egyik Férfi, arról a többi nem tehet ! :)

Szerintem egyik Nem képviselője se jobb a másiknál, Nőkben és Férfiakban is van Normális, mint bunkó is és Gerinctelen, mint Te írtad ! :))

De ajánlani tudom, hogy Ne Lányokkal, Csajokkal próbálj meg ismerkedni, hanem Nőkkel ! :))

2013. szept. 19. 16:55
 20/28 anonim ***** válasza:

7-es válaszolónak van igaza, kapta a zöld pacsit!

Azért regisztrálnak mert igazából senki nem kell nekik, csak az egójukat növeli ha látják mennyien írnak nekik, és élvezik hogy azt küldhetnek el a halál fszára akit akarnak...

Nagyon gerinctelen undorító szokás.

2013. szept. 19. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!