Hogyan tudnám a srácot levenni a lábáról?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy tetszem neki, ő mondta.
Szeretném levenni a lábáról, valamivel lenyűgözni:)
Tudnátok adni tippeket?
Köszi
15/L
2013. szept. 19. 15:01
1/10 PureNameless válasza:
Minden férfi szívéhez a hasán át vezet az út.
Na jó hülyeség 10cm lefele onnan.
2/10 anonim válasza:
láncfűrésszel, baltával, késsel, bicskával
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi értem én a viccet:DD (ment a zöld kéz)
de légyszi írjatok komoly válaszokat, fontos lenne:)
2013. szept. 19. 15:08
5/10 anonim válasza:
milyen értelemben szeretnéd ezt tenni és milyen viszonyban álltok egymással? írj privit és segítek 16/f
6/10 anonim válasza:
uccsó nekem is segíthetnél...:DD
7/10 anonim válasza:
am meg menj oda hozzá tépd le magadról a pólót meg ami rajtad van azt tuti a srác...
8/10 anonim válasza:
Szerintem vidd végig a Tyrian 2000-t úgy hogy minél több ellenséget lelősz a pályákon, és minél több titkos pályát is bejársz :)
A 3. epizódban egy titkos pályán meg lehet venni már a Zicca Lazer-t is a hajódra, az nagyon tuti fegyver :)
9/10 anonim válasza:
törd el a lábáját, a hulye kocsognek
10/10 anonim válasza:
#9-es vagyok. Komolyra fordítva a szót, teljesen felesleges lenyűgöznöd ha már bejössz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!