Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok! Holnap jön hozzám egy hölgy ebédelni, a délután befejezése nem kétséges. DE mivel vagy milyen apróságokkal tudnám még jobban levenni a lábáról Őt?
Gondolok itt bon-bon, virág, bor stb. Ti mitől olvadnátok el nagyon? Várok tippeket! 33 /F.
Tuti randi legyen!
Bon-bon? Virág? Bor? :-O
Ilyesmivel várna egy pasi, sikítva menekülnék...
Vagy ez még mindig divat?
Az én szememben lúzerség.
28/N
Szerencsére nem minden nő olyan mint te. Én mondjuk egyik oldalon sem állok. Nem szoktam ilyeneket sem alkalmazni, de extrém módon sem érdekes (hogy ezek mik, az mindenki fantáziájára van bízva). :D
Egyszerűen légy humoros, mosolyogj, mindig nézz a szemébe, ha társalogtok, VÉLETLENÜL SE CSÚSSZON LEJJEBB A TEKINTETED! :D
Engem más hoz lázba és olyan pasikkal randizom, akik nem ilyen "unalmas" dolgokkal kedveskednek nekem. :)
1-es te hol élsz ?Meg te mit akarnál egy randin ?
Kérdező,tökéletes a bor,a bon-bon és a virág :)
Bp-n élek, bár nyilván nem erre vagy kíváncsi.
Na mindegy, ízlések és ficamok.
Díszítésnek legyen pl friss virág az asztalon(vagy adj neki 1 csokor virágot vagy 1 szál rózsát és annak legyen előre kikészítve az asztalon 1 váza),a szalvétát ne csak letedd,hanem hajtogasd( [link] végén egy kézcsók. ^^
(Legalábbis nálam ezek jönnének be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!