Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt írja sms-ben "Remélem találkozunk hétfő délután" és megsértődik?
Pénteken váltottunk pár sms-t a sráccal akivel randizgattam, már 7szer találkoztunk. Ezt írta "Remélem hétfő délután már láthatlak" mert már 2 hete nem találkoztunk. Mondom én is remélem. Várok, várok nem jelentkezik.
Erre írtam neki ma hogy "Te, elfelejtettél ennyire?" és mondta hogy a haverjával volt ma délután. Mondom ennyire veszed akkor komolyan ezt az egészet köztünk? Erre megsértődött hogy hisztis vagyok és nem is kíváncsi már rám inkább. Most mi ez?
Ez azért akkora hiszti nem volt. Ne hitegessen hogy akkor hétfőn találkozunk aztán meg a haverjával van...Ráadásul 2 hét után hogy nem találkoztunk.
Nem értem.
Hagyd a fenébe. Jobb, hogy az elején kiderült, nem vagy neki fontos.
Ha inkább a haverja, és nem te, és még ki is akad, ha szóvá teszed, akkor valóban egy kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!