Mi baja van a 18-22 éves korosztálynak (lányokra gondolok)?
Figyelt kérdés
Senki nem akar semmit (nem csak tőlem, általában a baráti köröm is ezt tapasztalja, sőt itt is sokszor olvasok ilyesmit). Általában odáig jutok, hogy beszélgetünk és egyszer csak rájön, hogy ő még sem szeretne semmit.
Előre is köszönöm a válaszokat!
19/F
2013. szept. 18. 16:35
11/23 anonim válasza:
nem a hazugságról van szó, mert az valóban durva és alávaló dolog. Hanem hogy, ismétlem NEM KELL MEGINDOKOLNI...
elég ha annyit mond, bocs ne hívj, vagy ne keress...
és ilyenkor jön: "hogy hát de miért???" Nah vajon ??!!
12/23 A kérdező kommentje:
Ez jó! Köszi. Most már értem. És erre mikor és hogyan jössz rá?
2013. szept. 18. 17:06
13/23 Dr.Trolompár Rajmund válasza:
Vidd kicsit lejjebb az elvárásaidat, lehetséges hogy te meg a haverjaid nem vagytok annyira vonzóak hogy azok is összejöjjenek akiknél próbálkozol.
14/23 anonim válasza:
elárulom: mert egyedül is nagyon jól megvagyok és nincs szükségem olyan silány egyedekre, mint akiket jelenleg ismerek :) 18L
15/23 anonim válasza:
14: és mit mondasz arra, ha valaki nem ilyen silány egyed? hogy unalmas? Ne viccelj már kislány :)
16/23 anonim válasza:
arra azt hogy jó, akarok valamit :) nem arról van szó, hogy egyátalán nem akarok. majd ha megismerek olyat, aki nekem szimpatikus, majd akarni fogom :) de jobban érzitek magatokat indoklás után? hogy nem vagytok szimpatikusak? akkor máskor megmondom :)
17/23 anonim válasza:
16: úgy dívik, az egyenes beszédet nem tanítják a legtöbb családban a lányoknak :)
18/23 anonim válasza:
egyenes szoktam lenni, de az igazság néha fáj, és amúgy nem akarok megbántani senkit.. akkor melyik a jobb?
19/23 anonim válasza:
Az őszinteség is fáj, de a fájdalomnak inkább ezt az irányát választom, mint hogy a hazugság/nem reagálás általit kelljen elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!