Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mi baja van a 18-22 éves...

Mi baja van a 18-22 éves korosztálynak (lányokra gondolok)?

Figyelt kérdés

Senki nem akar semmit (nem csak tőlem, általában a baráti köröm is ezt tapasztalja, sőt itt is sokszor olvasok ilyesmit). Általában odáig jutok, hogy beszélgetünk és egyszer csak rájön, hogy ő még sem szeretne semmit.

Előre is köszönöm a válaszokat!

19/F

2013. szept. 18. 16:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nem a hazugságról van szó, mert az valóban durva és alávaló dolog. Hanem hogy, ismétlem NEM KELL MEGINDOKOLNI...

elég ha annyit mond, bocs ne hívj, vagy ne keress...

és ilyenkor jön: "hogy hát de miért???" Nah vajon ??!!

2013. szept. 18. 16:58
 12/23 A kérdező kommentje:
Ez jó! Köszi. Most már értem. És erre mikor és hogyan jössz rá?
2013. szept. 18. 17:06
 13/23 Dr.Trolompár Rajmund ***** válasza:
Vidd kicsit lejjebb az elvárásaidat, lehetséges hogy te meg a haverjaid nem vagytok annyira vonzóak hogy azok is összejöjjenek akiknél próbálkozol.
2013. szept. 18. 17:13
 14/23 anonim ***** válasza:
elárulom: mert egyedül is nagyon jól megvagyok és nincs szükségem olyan silány egyedekre, mint akiket jelenleg ismerek :) 18L
2013. szept. 18. 17:15
 15/23 anonim ***** válasza:
14: és mit mondasz arra, ha valaki nem ilyen silány egyed? hogy unalmas? Ne viccelj már kislány :)
2013. szept. 18. 17:16
 16/23 anonim ***** válasza:
arra azt hogy jó, akarok valamit :) nem arról van szó, hogy egyátalán nem akarok. majd ha megismerek olyat, aki nekem szimpatikus, majd akarni fogom :) de jobban érzitek magatokat indoklás után? hogy nem vagytok szimpatikusak? akkor máskor megmondom :)
2013. szept. 18. 17:18
 17/23 anonim ***** válasza:
16: úgy dívik, az egyenes beszédet nem tanítják a legtöbb családban a lányoknak :)
2013. szept. 18. 17:19
 18/23 anonim ***** válasza:
egyenes szoktam lenni, de az igazság néha fáj, és amúgy nem akarok megbántani senkit.. akkor melyik a jobb?
2013. szept. 18. 17:21
 19/23 anonim ***** válasza:
Az őszinteség is fáj, de a fájdalomnak inkább ezt az irányát választom, mint hogy a hazugság/nem reagálás általit kelljen elviselni.
2013. szept. 18. 17:26
 20/23 anonim ***** válasza:
értem, akkor hallgatok rád!
2013. szept. 18. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!