Mi baja van a 18-22 éves korosztálynak (lányokra gondolok)?
Senki nem akar semmit (nem csak tőlem, általában a baráti köröm is ezt tapasztalja, sőt itt is sokszor olvasok ilyesmit). Általában odáig jutok, hogy beszélgetünk és egyszer csak rájön, hogy ő még sem szeretne semmit.
Előre is köszönöm a válaszokat!
19/F
Túl válogatósak
vagy
Túl félénkek
vagy
Túl felszínesek
vagy
Túl buták emberileg
vagy
NEM TUDOm.
Én is ezt tapasztalom. Nem kell nekik a korosztályuk vagy ha igen az olyan tulajdonságokkal rendelkezzen, mint egy félisten.
19/F
ja nekik 30-40 éves pali kell, aki pénzeli őket.. meg elfurikázza őket egyik pontról a másikra.. na meg ki venné meg a cigit jó pénzért? vannak kivételek, de nem sok..
akinek nem inge ne vegye magára, akié az ing, az meg öltözzön fel
Én is ugyanezt tapasztalom, férfi ismerőseim szintén... Valamiért ilyenek a csajok, én se értem, mi folyik itt!
Ja, és meg se szokták indokolni, miért nem akarnak ismerkedni, csak beszélnek összevissza...
1) nem kell megindokolni mindent, vedd észre ha lekoptat
2) fogadd el, hogy nem jössz be mindenkinek
3) neked sem jön be mindenki, ugyebár?....
4) a lányok rühellik a rinyálós srácokat...
üdv. 22/L
"1) nem kell megindokolni mindent, vedd észre ha lekoptat
2) fogadd el, hogy nem jössz be mindenkinek
3) neked sem jön be mindenki, ugyebár?....
4) a lányok rühellik a rinyálós srácokat...
üdv. 22/L"
Én mindig egyenes, és őszinte vagyok mindenkivel szemben, még a főnökömmel szemben is(!) Akkor a lányoktól miért ne várhatnám el ugyanezt?! Ők valami kiváltságosok, akik hazudhatnak bárkinek? Hol van itt a kölcsönös tisztelet?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!