Van egy lány, aki naon tetszik csak TEHÉNnek hív. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A suliban a barátnőivel állandón azt mondják nekem, hogy tehén, mindig szívatnak, írnak papírra, és hozzám vágják, meg ilyenek, pedig nem is ismernek.
Miért csinálják ezt? Lehet, hogy tetszem nekik??
2013. szept. 18. 15:43
21/24 anonim válasza:
Ne gyerekeskedj visszavágással! Vagy hagyd békén, ne törődj vele, és majd megunja a játékot, vagy pedig dumálj vele, hogy te mit képzelsz a dologba (hogy bejön neked), és akkor hívd randizni meg ilyesmi, aztán... :)
22/24 anonim válasza:
Szóval a lány tehénnek hív, akibe bele vagy esve. Szép párosítás.
Csak kár, hogy azok amiket leírtál egyáltalán nem arra utalnak ,hogy bejösz neki. Különben, ha olyan menő arc, akkor már oda ment volna hozzád. Vagy kérdezd meg, hogy mit gondol rólad vagy pedig hagyd a fenébe.
Különben, ha megfogadsz egy tanácsot nem minden a menőség.
23/24 anonim válasza:
Better love story than Twilight.:D
24/24 A kérdező kommentje:
de most mit tegyek?????:OOO
Ugye nem vagyok idióta?
én szeretem őt, azaz bejön.
2013. szept. 21. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!