Van egy lány, aki naon tetszik csak TEHÉNnek hív. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A suliban a barátnőivel állandón azt mondják nekem, hogy tehén, mindig szívatnak, írnak papírra, és hozzám vágják, meg ilyenek, pedig nem is ismernek.
Miért csinálják ezt? Lehet, hogy tetszem nekik??
2013. szept. 18. 15:43
1/24 anonim válasza:
Te meg írd a papírra neki, hogy Bálna vagy.
2/24 anonim válasza:
szerintem dagadt vagy és csúfolnak
3/24 anonim válasza:
Egy ilyen 'csavirágtól mit akarsz? Láthatóan plátói "szerelem".
4/24 A kérdező kommentje:
nem értem, régen kövérebb voltam, már csomót fogytam, és a "menő" fiúkhoz tartozom, ők meg a menő lányokhoz, akkor nem értem, mi a baj?
2013. szept. 18. 15:46
5/24 anonim válasza:
lehet, hogy meg akarnak fejni
6/24 A kérdező kommentje:
hogy vágjak vissza nekik?
2013. szept. 18. 15:48
7/24 anonim válasza:
Fogd fel, hogy nem tetszel neki. Hiába vagy a helyi menő csávó, egy ilyen tiniribinya nekem csak a kedvemet venné el. Tudod, mikor loholnék egy ilyen tuskó után...
8/24 anonim válasza:
Nevezd el a lányt bikának, akkor pont össze fogtok illeni.
9/24 A kérdező kommentje:
Mindig röhög rajtam, meg a környezete is(lehet h bejövök neki??) és sok barátnője van, mindenkivel jóban van, és amúgy jóarcoknak tűnnek de akkor ez most mi?
2013. szept. 18. 15:52
10/24 anonim válasza:
Mondd neki hogy nagyobb a bajsza mint a tiéd.
Tuti beléd szeret!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!