Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy lány, aki naon tetszik...

Van egy lány, aki naon tetszik csak TEHÉNnek hív. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A suliban a barátnőivel állandón azt mondják nekem, hogy tehén, mindig szívatnak, írnak papírra, és hozzám vágják, meg ilyenek, pedig nem is ismernek.

Miért csinálják ezt? Lehet, hogy tetszem nekik??

2013. szept. 18. 15:43
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Summázzuk. Gúnyolódik rajtad, képen röhög, neveket aggat rád. Hű, Kérdező, azt hiszem életed szerelme kopogtat az ajtón. Jól néz ki és máris elnézed neki? Te de szánalmas kis szarzsák vagy. :) Inkább tipegj oda hozzá, kocogtasd meg a vállát és kérdezd meg ettől a roppant udvarias hölgytől, mégis mi a baja veled, miért viselkedik veled úgy-ahogy. Azt képzelted, mi, GyK-n kolbászoló Net Próféták majd részletes elemzést írunk rólatok és a szituációról? Hol élsz te?
2013. szept. 18. 15:57
 12/24 A kérdező kommentje:
De akkkor mit csináljak? félek megütni, mert visszaütne.
2013. szept. 18. 16:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Töketlen. Honnan jött egyáltalán az, hogy megüss egy nőt? Még arra sem venném a fáradságot a helyedben, hogy megszívassam, gúnyolódjak rajta. Hagynám a büdös fenébe, nem éri meg.
2013. szept. 18. 16:09
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, tudod mit, visszakapcsolódva a nőverésre? Ha megütöd és visszavág, meg is érdemled, hogy laposra kupáljon.
2013. szept. 18. 16:10
 15/24 A kérdező kommentje:

akkor az jo, ha elnevezem bálnának, és röhögk rajta?

csak ő menőbb nálam az a gond:S

2013. szept. 18. 16:13
 16/24 anonim ***** válasza:
Na jó, betelt a pohár. :D Hány éves vagy, kérdező?
2013. szept. 18. 16:16
 17/24 anonim ***** válasza:

Istenem.

Te nagyon sötét vagy kérdező.

Látszik, hogy a "menő" csávókhoz tartozól, mert azok általában ostoba suttyók. És egy hasonlóan ostoba tiniribizli is szivat.

Szerintem fingd le és röhögd ki, hogy milyen büdös a parfümje. :D

2013. szept. 18. 16:36
 18/24 anonim válasza:
Istenem, mekkora válaszok, és még a kérdező is..:D Bearanyozzátok a napomat.:D
2013. szept. 18. 17:00
 19/24 A kérdező kommentje:
az egyik ismerősömnek, azt mondta azert piszkál, mert irritáló, idiota vagyok és ugy nezek ki mint egy tehén, de egyik sem igaz, mert szerintem bejövök neki, és így akarja magára vonni a figyelmemet, de hogyha ilyen ostoba, akkor lehet, hogy mégsem tetszik.
2013. szept. 18. 17:31
 20/24 anonim ***** válasza:
Végre... végre kezded kapizsgálni, mit sugallunk neked itt ezerrel.
2013. szept. 18. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!