Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kerülhetnék közel hozzá?

Hogyan kerülhetnék közel hozzá?

Figyelt kérdés

Van egy srác, egy suliba járunk, ő egy évvel felém jár (légyszi ne jöjjetek nekem a "házi nyúlra ne lőj szöveggel!)

, és az egyik lány osztálytársam (akivel jóban vagyok, de nem régóta ismerem) az egyik haverja, de csak barátok. Nekem nagyon megtetszett a srác, de nem igazán ismerem még, viszont szeretnék vele összebarátkozni, megismerni, hátha utána lesz belőle valami. Légyszi adjatok tippeket! :)

15/L

2013. szept. 17. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
menj oda és beszélgess vele 16/F
2013. szept. 17. 15:39
 2/4 A kérdező kommentje:
nem nagyon szoktunk összefutni, mert a srác nem az osztálytársam (csak az egyik lány osztálytársammal régóta haverok) és maximum ha összefutunk akkor annyi hogy elmegyünk egymás mellett. a suli elég nagy, szóval még az összefutás is ritkán fordul elő...
2013. szept. 17. 15:43
 3/4 A kérdező kommentje:
beszéltem a barátnőmmel, azt mondta, hogy a srác most egy ideig nem nagyon akar barátnőt... :(
2013. szept. 17. 17:04
 4/4 anonim válasza:
érd el hogy ő akarjon téged, legyél vele barátságok de viselkedj ugy mintha egy szent ember lennél akit nem lehet megkapni, és ha már nagyon akarni fog engedd neki ha te is szeretnéd addigra még...
2013. szept. 17. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!