Milyen lesz/lehet a jövő ismerkedése, ha már most is virtuálisan ismerkedik a Facebook generáció?
Neten láttam videókat, hogy japánban már készítik az önbizalom hiányos, szűz, csúnya férfiak részére a női emberi robotokat, amiket ők maguk tervezhetnek meg, hogy milyen legyen kinézetileg, illetve személyiségileg a "nő".
Meg láttam olyan kütyüket is, amikkel öleléseket, érintéseket lehet küldeni a másik fél számára, fizikailag.
Szerintem ezen maximum a holo technika fog még tovább rontani, hiszen akkor már az sem kell hogy találkozzatok és többre vágyjatok, mivel látjátok a másik virtuális képét. Szerintem egy második sötétkor segítene egyedül visszatalálni a normális mederbe.
Leginkább arra saccolnék, hogy a jövőben ketté fog válni az emberiség, lesz akik a technikát fogják dicsérni, és lesznek akik a hagyományos "régi módi" dolgokat fogják dicsőíteni. Én inkább az utóbbiba tartoznék szívesebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!