Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A mostani fiatal generáció,...

A mostani fiatal generáció, hogy tudna élni facebook meg androidos telefon és internet nélkül stb?

Figyelt kérdés

Mint a 80-90-es években. Amikor még a Walt Disney ment az 1-esen.

Mi lenne ha hirtelen ezt az életadagot kapnák egy ideig?

2012. okt. 12. 19:14
 1/5 A kérdező kommentje:
Lássuk csak: EMO, PÁWA és még nem tudom még mi a jelenünkből.
2012. okt. 12. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Plusz az idézőjeles pláza macskák.
2012. okt. 12. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
A kérdésedben a generáció és a hogy szavak közé nem kell vessző.
2012. okt. 12. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy kicsivel túl a húszon még mai generációnak számítok-e, de elmondom a véleményem. Szerintem a felsorolt dolgok nem okoznak valós függőséget, egyszerűen csak szeretik őket a fiatalok és ezért használják. Minden kényelmi és szórakoztató dolgot elítélni pedig messzemenő baromság. Persze vannak akik túlzásba viszik a használatukat és szinte a gép előtt élik le az életüket vagy még a mellékhelyiségre sem tudnak kimenni mobil nélkül, de ezekért nem a találmány hanem a felhasználó a hibás. Kérdező a hozzád hasonló emberek néha komolyan olyan gondolatokat fogalmaznak meg, hogy nem kéne semmiféle technikai fejlődés és ősember módjára kéne élnünk egy barlangban a nagy medveistenhez imádkozva. Minden generációban megvannak azok a problémák amikről szó van, csak a múltban lévőkre gyakran nem emlékszünk. Mint ahogy az idősek is mindig az adott generációhoz tartozó fiatalokon botránkoznak meg. Mondom ezt úgy, hogy nincs facebookom, az internetet szinte csak ismeretszerzésre használom és néha egy kis szórakozásra, kikapcsolódásra. Az androidos telefon pedig nagyon jó találmány, nem kell az embernek magával cipelnie minden kütyüt mert egyben megvan minden: mp3 lejátszó, fényképező, gps, telefon stb
2012. okt. 12. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, bizonyos korig sztem korlátozni kellene ezeket, meg úgymond megtanítani az embereket a használatukra. Pl általános iskolásnak minek okostelefon? Vagy egy óvodásnak minek van fb-ja? De amúgy sztem nem is csak korosztályfggő ez, ismerek embereket akik 40-50 évesen is folyamatosan gépeznek.

Vagy pl apámnál a tipikus mondat hogy "bezzeg nekünk nem volt gyerekként tv"...aztán mégis ő ül most mellette egész nap.

Amúgy meg egy ideig mindenki hiányolná, aztán találnának más időrabló tevékenységet.

2012. okt. 13. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!