Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki nem szeretne eljönni...

Valaki nem szeretne eljönni velem Kutatók Éjszakájára Pesten?

Figyelt kérdés

Sajnos másik városba járok egyetemre így az ottani csoporttársaimmal nem tudok elmenni, mert hétvégente haza kell mennem.

Orvosi egyetemen vagyok elsőéves hallgató, viszont minden érdekel a matektól az irodalomig, mindenre kíváncsi vagyok :) Nyilván az orvosi témák vonzanak első sorban, de bármi jöhet.

Ha esetleg te is úgy vagy ezzel, mint én és nem akarsz egyedül kóvályogni, írj kort és nemet is :)

2013. szept. 16. 23:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi is megyünk, de siess, mert a legjobb programokra már hely sincsen.! Regisztrálni kell, és foglalni.
2013. szept. 17. 09:19
 12/12 anonim válasza:
Hm, érdekelne... bár nem tudom, mennyire tudnád elviselni a "társaságom", meg azt se tudom, találtál-e már valakit.)) Végzős gimnazista lány vagyok (remélem, ez nem baj). Ha viszont már találtál társaságot, jó szórakozást! :)
2013. szept. 21. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!