Valaki nem szeretne eljönni velem Kutatók Éjszakájára Pesten?
Figyelt kérdés
Sajnos másik városba járok egyetemre így az ottani csoporttársaimmal nem tudok elmenni, mert hétvégente haza kell mennem.
Orvosi egyetemen vagyok elsőéves hallgató, viszont minden érdekel a matektól az irodalomig, mindenre kíváncsi vagyok :) Nyilván az orvosi témák vonzanak első sorban, de bármi jöhet.
Ha esetleg te is úgy vagy ezzel, mint én és nem akarsz egyedül kóvályogni, írj kort és nemet is :)
2013. szept. 16. 23:10
1/12 anonim válasza:
Trükkös kérdés, nem tünteti fel a nemet.
2/12 A kérdező kommentje:
Oké, én lány vagyok, de mivel előadásokat megyek meghallgatni ezért tökmindegy, hogy az illető lány vagy fiú :)
2013. szept. 16. 23:12
4/12 anonim válasza:
Nem mindegy, mert adj esélyt a srácoknak az ismerkedésre. Na így tiszta :D
5/12 A kérdező kommentje:
Srácok társaságában zavarban vagyok, jobb lenne, ha lánnyal mennék :/
2013. szept. 16. 23:13
6/12 anonim válasza:
Pedig lesz fütyi nézéses gyakorlat is pathologián Baba :)
7/12 anonim válasza:
Èn elmennék, és nem adnék okot hogy zavarba legyél :) írd meg privátban mikor is van ez pontosan?
19/F
9/12 anonim válasza:
Remélem te sem hiszed, hogy aki itt azt írja, hogy elmenne veled mindenféle hátsószándék nélkül, az komolyan is gondolja a hátsószándék nélkül részt :)
10/12 anonim válasza:
Mehetek, de matematika és irodalom kizárt. Orvosi és biológia jöhet (ezekhez mondhatjuk értek), más is. Zavarba nem kell jönnöd, fiatal vagy nekem. 18-19 éves nem az akit betámadok.
30felett/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!