Tallinn kérdése:
Ti mennyi idősen voltatok először szerelmes valakibe?
Figyelt kérdés
Visszagondoltam hogy milyen volt az 1. szerelmem 12 évesen. Szép emlékek jöttek vissza :) de már vége.2013. szept. 16. 22:37
21/29 anonim 

válasza:

ha igazán szép emlékekre kellene visszagondolni, akkor talán még szerelmes sem voltam... 20/L
22/29 Lamakid333 

válasza:

Szia!
Én 8 évesen megkértem anyukám kolléganőjének a kezét, aki akkor volt 23 :D
24/29 anonim 

válasza:

Nem tudom mi számít annak. Szerintem még soha.
25/29 anonim 

válasza:

Kb. 9... Nemtudom hogyan. :D Egy kb. 20 éves fiúba a táncházban. Akkor még nem tudtam, hogy azt így hívják. :D De észrevette, hogy mindig őt nézem és felkért! És nem mertem a szemébe nézni! :D Istenem, régi szép idők. :)
26/29 anonim 

válasza:

Mármint hogy ezt az érzést szerelmnek hívják. :))
27/29 anonim 

válasza:

*szerelemnek. Vagyis...nem is tudom, lehet-e egy 9 éves gyerek érzelmeit annak nevezni. :$ De hát mi más lett volna?? :))
28/29 anonim 

válasza:

Igazán nagyon 11 évesen. De mai napig tart és nem tudom kiverni a fejemből. Pláne hogy egy suliba járunk. Ő egy évvel idősebb nálam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!