Miért van az hogy nem találok egy normális lányt sem? :s
bennem van a hiba ? volt már barátnőm de mindegyik átbaszott
magamról röviden: 190 cm magas , 16 éves , deszkás srác vagyok ... vagyis volt egy lány akit mindennél jobban szerettem , de vele is ugyan így jártam..
Kedves Ismeretlen ! :)
10-es !
Nagyot tévedsz, tapasztalatból mondom, s pont a másik oldalon voltam, Nő vagyok és volt olyan, hogy Barátként Ismerkedtem, pont egy korod béli Férfival. S lőn csoda történt ? :))
Mondhatni, jobban kedveltük egymást, mint barátok, nem mondanám Szerelemnek, s egyéb okok miatt nem jött össze, nem azért, mert barátként ismerkedtünk ( Azt az egyéb okot ide nem írnám le ) ! :))
( 8-as voltam )
Azért mert én nem találok normális srácot :/
18/L
" Azért mert én nem találok normális srácot "
Most úgy őszintén, csupán kíváncsiságból érdeklődöm, hogy ez, hogy jön ide ? Azért nem talál ez a Fiú, egy Normális Lányt, mert Te nem találsz, egy Normális Srácot ?
Remélem, ezt Te sem gondolod komolyan !!
A kettőnek semmi köze egymáshoz !
N/23
11-es
Persze mindig van aki bizonyítja hogy vele megesett a városi legenda. :)
Szerintem pedig jobb tiszta lapokkal indítani.
Kedves 15-ös ! :)
Mivel is bizonygattam ? :))
Linkeltem közös képet, vagy bármi mást ? :)
Tudtommal nem ! :)
Csak le írtam, hogy igen is van ilyen ! :))
Ha nem hiszed járj utána ! :)
Attól, hogy Veled nem történik meg, még hasonló sem, attól mással még megtörténhet ! :)))
Kedves 15-ös, most fordulj el, vagy lerúglak, ha beszólsz ! :)))
Szóval, Kedves Kérdező, ne általánosíts, nem éri meg, mert így elmegy melletted a lehetőség, hidd el, hogy vannak olyan lányok, sőt korombeli Nők is, akik bizony összejönnek egy náluknál fiatalabb Fiúval, Pasival. Miért ? Mert, van, hogy egy Fiatalabb Fiú, megtudja azt a gyengédséget adni amire vágynak, esetleg azért, mert Ők úgy mond még irányíthatók, s egy Fiatalabb Fiú, bizony megtesz elég sokat azért, hogy ne veszítse el az idősebb barátnőjét, mert hát ugye az manapság eléggé "menő". De a lényeg, hogy ne zárkózz el ennyire ettől és tartsd nyitva a szemed, ne legyél szkeptikus, pláne ne általánosíts ! :))
8-as válaszolóval egyet értek.
A mai lányok hetente váltják a pasikat. 14-16 évesek főleg.
Én is próbáltam ismerkedni, de nem megy ebben a korosztályban.
Szóval egyik sem érett gondolkodású.
Komoly illetve még az egyszerű mindennapos dolgokról sem lehet velük elbeszélgetni csak azt mondják, hogy: értem.
Tisztelet a kivételnek.
Igaz tudom nem fb-on kéne ismerkedni, de véletlen úgy hozta, hogy találtam egy lányt igaz nem találkoztam még vele, de úgy 60km-re lakom tőle és szerintem mindent meg fog érni ha egyszer tényleg komolyan témába kerül az, hogy találkozzunk. Habár már eddig is szóba jött nem is egyszer.
Nagyon értelmes a lány és normális is.
És 18 éves.
Én 16 vagyok.
És ő 1 év és 10 hónappal idősebb nálam.
Ő gyökeresen megváltoztatott engem szóval a sok beszélgetés hatására teljesen más ember lettem.
Bocsi ha hülyeséget írtam csak próbálok segíteni.
Kérdésre válaszolva: Ha komoly kapcsolatot akarsz keress olyan lányt aki idősebb nálad 1-2 évvel. Vagy pedig lehet a korosztályod is, de ne egyből kezdj kapcsolatot hanem ismerd meg a lányt személyiségileg. Illetve tudd meg előbb, hogy milyen barátként.
Kedves 19-es !
Meg melengetted a szívemet, látom a korosztályodban is vannak még értelmesek és úgy néz ki, hogy értelmesebb vagy, mint sok náladnál idősebb Férfi & a pláne, hogy eléggé komoly a felfogásod ! :))
Amúgy, Sok Sikert a Lányhoz (Nőhöz) :))
Remélem össze jön Nektek !!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!