Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy nem találok...

Miért van az hogy nem találok egy normális lányt sem? :s

Figyelt kérdés

bennem van a hiba ? volt már barátnőm de mindegyik átbaszott

magamról röviden: 190 cm magas , 16 éves , deszkás srác vagyok ... vagyis volt egy lány akit mindennél jobban szerettem , de vele is ugyan így jártam..

2013. szept. 16. 21:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mert alig van normális lány, ebben a korban meg főleg. Az a kevés is mind foglalt.
2013. szept. 16. 21:04
 2/20 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nyugi, 16 évesen még nem vagy lekésve semmiről.
2013. szept. 16. 21:05
 3/20 anonim válasza:
én pedig normális srácot nem találok :) csak nekem még nem volt senki :) 16/l
2013. szept. 16. 21:05
 4/20 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, mindenki átvert akivel eddig voltál, talán más típusú lányoknál kéne próbálkoznod. Azt pedig te tudod igazán eldönteni, hogy milyen is vagy valójában, a környezeted visszajelzéseiből csak érzel valamit a jellemedre vonatkozóan :) Nem feltétlenül abban a félben van a hiba, aki rosszabbul járt, sőt! Sok sikert a továbbiakban :)
2013. szept. 16. 21:07
 5/20 anonim ***** válasza:

Azért mert én nem találok normális srácot :/

Sajnos kevés a rendes ember de egyszer biztos meg fogod találni. 18/L

2013. szept. 16. 21:07
 6/20 anonim ***** válasza:
Én meg nem találok olyan srácot akinek tetszenék. 15/L
2013. szept. 16. 21:11
 7/20 anonim ***** válasza:
Olyan sok lánnyal voltál már, hogy tudsz általánosítani? A lányok nagy része ilyen, ez szinte elkerülhetetlen. Egyszer majd lesz normális is. 16 évesen még ne keseredj el.
2013. szept. 16. 21:12
 8/20 anonim ***** válasza:

Nem akarok általánosítani, de a mai tizenéves lányok körében, leginkább az a menő, ha minél több pasival kavarnak !

Nem hinném, hogy benned van a hiba, talán rossz helyen keresgélsz és az is elképzelhető, hogy túl gyorsan belelovalod Magad a dolgokba, lehet lassítani kéne, nem egyből a közepébe vágni, ne azért kezdj el egy Lánnyal se ismerkedni, mert kapcsolatot Szeretnél tőle, induljon Barátságnak, onnan is fellehet építeni a dolgokat !

Bár nem tudom, hogy Tőled fiatalabbal vagy idősebbekkel próbálkozol-e, de talán próbálkozz meg a Tőled 1-2 évvel idősebb korosztállyal, ugyan is Ők azért valamivel komolyabbak már !

N/23

2013. szept. 16. 21:19
 9/20 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem a csajokat manapság, nehéz dolgod lesz.

De kell a sz*rnak csaj kapcsolatra, nem éri meg hogy szeress.

2013. szept. 16. 21:26
 10/20 anonim ***** válasza:

8-as

Ha egy lánnyal/nővel barátságot építgetsz, akkor az úgy is veszett. Olyan mint a börtön, nem tudsz kitörni hogy ffi-ként nézzen rád.

36 ffi

2013. szept. 16. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!