Miért van az hogy nem találok egy normális lányt sem? :s
bennem van a hiba ? volt már barátnőm de mindegyik átbaszott
magamról röviden: 190 cm magas , 16 éves , deszkás srác vagyok ... vagyis volt egy lány akit mindennél jobban szerettem , de vele is ugyan így jártam..
Azért mert én nem találok normális srácot :/
Sajnos kevés a rendes ember de egyszer biztos meg fogod találni. 18/L
Nem akarok általánosítani, de a mai tizenéves lányok körében, leginkább az a menő, ha minél több pasival kavarnak !
Nem hinném, hogy benned van a hiba, talán rossz helyen keresgélsz és az is elképzelhető, hogy túl gyorsan belelovalod Magad a dolgokba, lehet lassítani kéne, nem egyből a közepébe vágni, ne azért kezdj el egy Lánnyal se ismerkedni, mert kapcsolatot Szeretnél tőle, induljon Barátságnak, onnan is fellehet építeni a dolgokat !
Bár nem tudom, hogy Tőled fiatalabbal vagy idősebbekkel próbálkozol-e, de talán próbálkozz meg a Tőled 1-2 évvel idősebb korosztállyal, ugyan is Ők azért valamivel komolyabbak már !
N/23
Ahogy elnézem a csajokat manapság, nehéz dolgod lesz.
De kell a sz*rnak csaj kapcsolatra, nem éri meg hogy szeress.
8-as
Ha egy lánnyal/nővel barátságot építgetsz, akkor az úgy is veszett. Olyan mint a börtön, nem tudsz kitörni hogy ffi-ként nézzen rád.
36 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!