Most költözök fel pestre. Hol van esélyem, nyilvános helyen, arra hogy összefutok helyes jófej srácokkal?
Figyelt kérdés
Egyszóval hol lehet ismerkedni? Szórakozóhelyek, áruházak?2013. szept. 15. 20:29
11/15 anonim válasza:
Nos, ha roppantul hasonlitasz Pamela Andersonra, akkor itt a helyed mellettem :) Jo lenne, ha mar vegre hazatalalnal :D
De ... ha ... naszoval: ellenkezo esetben csak annyi a dolgod, hogy nem ulsz majd otthon. Mozdulj ki, seta, sport, kutya setaltatas, romkocsma, rendezvenyek es ha nincs jobb otleted, akkor valami szorakozohely.
Ne feledd, ha Pamelas vagy, akkor itt a helyed :)
12/15 PureNameless válasza:
Itt is lehet. Pl. én is pesti vagyok és jófej is :)
13/15 anonim válasza:
Hé, 61%-os a jobb és a bal kezed még nem számít egy-egy csajnak :P
Szegény lány, most költözik Budapestre és ilyenek zaklatják :P :D
14/15 anonim válasza:
"Hé, 61%-os a jobb és a bal kezed még nem számít egy-egy csajnak :P
Szegény lány, most költözik Budapestre és ilyenek zaklatják :P :D
"
Hé igazad van, ha így számoljuk, akkor már négy.. Sőt 6 ;) A kérdezővel már 8 lenne :P
15/15 anonim válasza:
Kb. bárhol. Szórakozóhelyeken nagyobb hatékonysággal, de függ attól is, hogy milyen célból szeretnél ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!