Van itt olyan, akinek még sosem volt barátja/barátnője, de úgy érzi, tökéletes társ lenne?
Ismerős érzés. Én rájöttem hogy szinglinek a legjobb lenni :D
L
Én is így érzem. Bár néha önfejű vagyok és makacs, de ezt leszámítva szerintem rosszat nem lehet rám szólni. Túl tökéletesek vagyunk. xd
20F
Nekem nem volt még komoly kapcsolatom, de tökéletes barát lennék szerintem (ugyan csak 16 éves vagyok, és nem vagyok helyes).
De ha lenne egy barátnőm, akkor törődnék vele, szeretgetném, ölelgetném, megpróbálnék folyton a kedvében járni, meghívnám moziba, és szeretetet adnék neki, ugyanakkor nem "fojtanám meg", bíznék benne, és nem lennék féltékeny. Csak sajnos abban a korban vagyok, ahol a lányok ezzel nem törődnek és nem az a fontos nekik, csak a kifejezettem menő, helyes pasik kellenek nekik.
Én sem vagyok ronda, csak nem vagyok helyes, de ha lenne egy barátnőm, akkor biztos rengeted törődést kapna tőlem.:/
há evvan' :)
16/f
Hat hogy mennyire lennek tökeletes, azt nem tudom, de sztem egesz jo baratnö lennek. Nem vagyok tul komplikalt, ami a szivemen, az a szamon es keveset hisztizek.
De közben en is megszerettem a szingliseget...:D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!