Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti hogy csinálnátok? /Több lent/

Ti hogy csinálnátok? /Több lent/

Figyelt kérdés

Nemrégiben láttam az iskolából kijövet egy lányt, egészen megtetszett.

Viszont nem volt időm megszólítani...a baj az hogy fogalmam sincs róla hogyki ő. Annyit tudok hogy oda jár ahová én, most jövőhéten nem megyek iskolába /kórház/..az iskola fb csoportját átnéztem..nem találtam.

Ti hogy keresnétek meg? Az iskolába saccra ~400 diák jár..az iskola nagyobbrésze lány. Egészen esélytelennek tűnik az osztályokat járni..mert nagyon sok van..valaki valami tipp? :DD

Egy kicsit hosszú lett.

Azért köszönöm hogy elolvastátok :)

2013. szept. 15. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát az ismerősöktől kérdezősködj.
2013. szept. 15. 15:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Màr megtettem..

Valami más ötlet?:)

2013. szept. 15. 15:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha tudod hogy melyik nap, mikor láttad akkor ugyanazon a napon várd meg és menj oda hozzá:)
2013. szept. 15. 15:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, ezt épp terveztem :D

De addig még szűk 2 hét :(

Azért köszönöm a válaszokat!:)

2013. szept. 15. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Próbáld megfigyelni kivel beszél ill. mutatkozik sokat és próbáld rajta keresztül megtalálni akár facebook-on, akár valamelyik ismerősödön keresztül (Te nem tudod, hogy hívják azt a lányt?).

De a legtisztább, ha odaballagsz hozzá!:)

2013. szept. 15. 16:02
 6/6 anonim válasza:

Én egy fiút láttam a buszmegállóban, ugyanarra a buszra szállt fel, mint én.. sokat szemeztünk, mosolygott is. Épp, hogy odamentem volna, lekellet szállnom. És nekem is lehet sulistársam.

Így csütörtökön ott fogok állni abban az időben megint, és megkérdezem a nevét.:) HAJRÁ sorstárs..bírd ki!:) 15/L

2013. szept. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!