Ti hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?
Én a barátaimmal elmentem kocsmázni, de az egyik barátomnak ott voltak a kollégái is, és a párom is, aki egy gyerekkori haverja. A párom volt a sofőr.
Mivel ők késtek jó egy órát, én a többi barátommal, meg a tök ismeretlen kollégákkal már igencsak leittam magam. Szóval az este eseményei némiképp homályosak, de az biztos, hogy az egyik ismeretlen kolléga rámnyomult elég ótvar módon, úgyhogy átmenekültem a párom és a legjobb barátom közötti megürült székre. Párommal beszélgettünk, és hívott, menjek velük tovább bulizni. De mondtam, hogy anyukám úgy nevelt, ne üljek be idegenek kocsijába. Mire ő: És mi van a taxisokkal?
Sakkmatt. Mindenesetre számot cseréltünk, és én azt hittem, tuti nem fog felhívni, hiszen részeg voltam, ami nem túl vonzó, plusz egy kocsmába ismerkedtünk meg, milyen klisé már ez!!!! :D De másnap felhívott, bár kicsit aggódott, emlékszem-e rá. Este elmentünk randizni, aztán nagyon gyorsan alakultak a dolgok, kb egy hónap után összeköltöztünk, most meg már 2 éve együtt lakunk.
Szóval egy őrületes hullámvasút volt az egész, és azóta is nagyon szeretjük egymást, és boldogok vagyunk, 4-én volt egy éves a kutyánk, minden szuper :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!