Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nincs kedvetek beszélgetni?...

Nincs kedvetek beszélgetni? Itt kommentekben kérdezzetek bármit (ami a normális kategóriába tartozik) válaszolok

Figyelt kérdés
Sok sikert:D
2013. szept. 15. 12:25
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nekem nincs ideálom ,legalábbis nem hirdetem ki mindenkinek hogy így és így nézzen ki ilyen legyen belülről,szerintem majd beleszeretsz valakibe mikor meglátod aki teljesen eltér az ideálodtól akkor leszel igazán szerelmes
2013. szept. 15. 12:55
 22/25 anonim ***** válasza:

Én már túl sokszor voltam szerelmes és mindig az "ideálba", vagy legalábbis nagyon hasonlóba. Sajnos az ideáloknak nem én jöttem be, de ez egy másik téma.

És ahhoz mit szólsz, hogy mindenki hangoztatja, hogy a belső a fontos, de mégis sokszor külső alapján választanak az emberek? Társadalmi elvárás, hogy legyen szép a barátnőd?

2013. szept. 15. 12:57
 23/25 A kérdező kommentje:
Persze a külső is számít ,de az nem igaz szerelem,nem a szépségért,hanem a belső tulajdonságaiért szeretsz bele,jó persze azért a küslő is szereper vállal. De a legfontosabb hogy mindig a normális lányt keresd
2013. szept. 15. 13:00
 24/25 anonim ***** válasza:
Én igyekszem mindig normális lányokkal ismerkedni, de valahogy mindig kiderül, hogy annyira azért nem normális, mint ahogy elsőre láttam.
2013. szept. 15. 13:03
 25/25 A kérdező kommentje:
Hát ez nehéz téma...
2013. szept. 15. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!