Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nincs kedvetek beszélgetni?...

Nincs kedvetek beszélgetni? Itt kommentekben kérdezzetek bármit (ami a normális kategóriába tartozik) válaszolok

Figyelt kérdés
Sok sikert:D
2013. szept. 15. 12:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Miért tetted fel ezt a kérdést? Miért nem csinálsz e helyett bármi "értelmesebb" dolgot?
2013. szept. 15. 12:33
 12/25 A kérdező kommentje:
Mert miért is ne tehetném fel? Unatkozok szeretek beszélgetni/ismerkedni akkor miért is ne? Van vmi bajod?
2013. szept. 15. 12:34
 13/25 anonim ***** válasza:

A válaszomban nem volt rossz szándék, csupán érdeklődtem, ahogy azt feltehetően el is vártad a kérdéssel.

Őszintén szólva azt gondoltam, hogy a "miért ne?" válasznál valami velősebbel állsz elő, de hát reménykedni még lehet.

Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy miért pont itt ismerkedsz.Na meg hátha találok rá valami magyarázatot, hogy vajon én miért vagyok itt. :D

2013. szept. 15. 12:40
 14/25 anonim ***** válasza:

Na, akkor kapaszkodj! Ehhez mit szólsz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Mind a kérdésről, mind a válaszokról alkotott véleményed érdekel!:) Ja, és melyik lehet az én válaszom? (Te szempontodból bármelyik, de tippelj!:D)

2013. szept. 15. 12:41
 15/25 A kérdező kommentje:
Hahaha:DDD
2013. szept. 15. 12:41
 16/25 A kérdező kommentje:
Azta:D várj egy kicsit ebbe bele kell olvasnom:)
2013. szept. 15. 12:45
 17/25 A kérdező kommentje:
Én teljesen egyetértek az első kommentelővel. Egy okos,szép,intelligens nő ne magyar férfira várjon!!!
2013. szept. 15. 12:47
 18/25 anonim ***** válasza:

Mi a véleményed arról a gondolatról, hogy mindenki az ideálisat keresi, de mégis annak az ellentétével jön össze.

Pl. a lányok egy romantikus, helyes srácról áradoznak és mégis tuskókkal jönnek össze. A srácok meg kedves, megértő lányt keresnek és végül a p*csákkal jönnek össze.

2013. szept. 15. 12:49
 19/25 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem jó az ,ha azzal jössz össze aki ugyanolyan mint te , sokkal izgalmasabb két teljesen más embernek összejönni(anyukám és apukám teljesen különbözőek ,mégis jóideje boldog házasságban élnek és van 3gyerekük)
2013. szept. 15. 12:51
 20/25 anonim ***** válasza:

Én úgy értettem, hogy egyik típusról áradozol a barátaidnak, aztán összejössz a másik típussal és letagadsz minden korábbi állítást.

Valóban nem jó, ha az ember a saját klónjával jön össze, de azért szerintem vannak határok.

2013. szept. 15. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!