Nincs kedvetek beszélgetni? Itt kommentekben kérdezzetek bármit (ami a normális kategóriába tartozik) válaszolok
A válaszomban nem volt rossz szándék, csupán érdeklődtem, ahogy azt feltehetően el is vártad a kérdéssel.
Őszintén szólva azt gondoltam, hogy a "miért ne?" válasznál valami velősebbel állsz elő, de hát reménykedni még lehet.
Igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy miért pont itt ismerkedsz.Na meg hátha találok rá valami magyarázatot, hogy vajon én miért vagyok itt. :D
Na, akkor kapaszkodj! Ehhez mit szólsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Mind a kérdésről, mind a válaszokról alkotott véleményed érdekel!:) Ja, és melyik lehet az én válaszom? (Te szempontodból bármelyik, de tippelj!:D)
Mi a véleményed arról a gondolatról, hogy mindenki az ideálisat keresi, de mégis annak az ellentétével jön össze.
Pl. a lányok egy romantikus, helyes srácról áradoznak és mégis tuskókkal jönnek össze. A srácok meg kedves, megértő lányt keresnek és végül a p*csákkal jönnek össze.
Én úgy értettem, hogy egyik típusról áradozol a barátaidnak, aztán összejössz a másik típussal és letagadsz minden korábbi állítást.
Valóban nem jó, ha az ember a saját klónjával jön össze, de azért szerintem vannak határok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!