Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egyetemen/foiskolan konnyebb...

Egyetemen/foiskolan konnyebb az ismerkedes mint pl. gimibe? Lazabb ott az ilyen, h odamernek menni a fiuk a lanyokhoz?

Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 16:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Több a lehetőség, mondjuk úgy, de nem feltétlen könnyebb. Aki nem bírt csajozni gimiben nem lesz körbevéve hirtelen 10 nővel pl.

És nem, a pasik se sokkal tökösebbek, csak ha isznak :D

2013. szept. 14. 17:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Koszonom:)

Lany vagyok moyt vegzos es hozzam senkin nem jon oda. Nem vagyok igenytelen,dagadt se,nem ertem mi a baj.

2013. szept. 14. 17:07
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Fiú vagyok.

Gimiben könnyebb, mert zártabb, kisebb a közösség (400-500 ember, míg egyetemen 4-5-10-20 ezer). Mindenki tudja ki az elsős, ki a másodikos, stb.

Ugyanannál az osztálynál maradva gimiben az első két évben mindig a lányok aratnak, mert vannak idősebb fiúk, akik rájuk szálljanak, stb. A lányok amúgy is hamarabb érnek testileg. A gimi elsős-másodikos fiúk nagy többsége testileg elég fejletlen, esetlen, gyermeki, stb, a lányok meg már simán d**ghatóak.

Aztán az utolsó két évben eljön a srácok ideje, persze nem azért mert hirtelen kigyúrják magukat, kiszőrösödnek, eltűnnek a pattanások mindegyikről (ilyen is van), hanem mert közben idősödnek és jönnek náluk fiatalabb lányok. Az osztály lányai "kiöregednek" és házon belül már nem igazán van barátja a többségnek.

Saját tapasztalat, hogy gimiben kb. a legbénább srácnak is összejön egy barátnő az idők során (ha nem, azt nagyon el kell rontani, passzívnak kell lenni). A lányokat nem tudom, aki szép, ott annak sem kell aggódnia, de nálunk a nagy többségnek (30 fős osztály, fele-fele lány-fiú) volt barátja, barátnője az évek során, amikre ráhúzhatóak az előbbi megállapítások.

2013. szept. 14. 17:27
 14/17 anonim ***** válasza:
Én eddig nem vettem észre semmi ilyesmit.
2013. szept. 14. 17:47
 15/17 anonim ***** válasza:
jajj, mindig örömmel olvasok ilyeneket, annyival több nő marad nekem :)
2013. szept. 14. 19:18
 16/17 anonim ***** válasza:

mégvalami.

az ismerkedés mindkét helyen nagyon könnyű :)

2013. szept. 14. 19:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerűbb

De ha a gimiben nem tartoztál a "krémbe" itt sem fog hirtelen 10 csaj körülvenni

2013. szept. 15. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!