Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, miért csinálja...

Mit csináljak, miért csinálja ezt velem? Jelentek neki valamit?

Figyelt kérdés

Azt sem tudom hogy hol kezdjem.

Tehát van egy fiú akivel facebookon kezdtünk el ismrkedni kb 3-4 hete beszélgetünk megbeszéltünk 1 talit de nem jött össze mert azt mondta hogy probléma volt a családjával én eközben letiltottam mert arra nem volt hajlandó hogy ezt leírja nekem csaj jóval a megbeszélt időpont után írt rám,oké megértettem és "kibékültünk" eközben rengeteg dolog kiderült és nagyon sok minden megtudtunk egymásról.Igen ám de meg beszéltünk még egy talit (ami elég nehezem jön össze mert az én szüleim nm nagyon engedik hogy még barátom legyen pedig 17 éves vagyok) ami tegnap lett volna és vasárnap beszéltük meg de vasárnap óta rám sem ír nem is keres,és még azt sem jelezte hogy "bocsi de ma sem találkozunk" ebben az egészben az a legviccesebb hogy ő "erőlteti" mindig hogy találkozzunk mert hogy állítása szerint "ha nekem ő fontos lenne akkor szakítanék arra időt hogy találkozzunk" én megpróbáltam sőt édesanyámnak el is mondtam hogy valami kezd kialakulóban lenni és ő egészen jól reagált!

Hajnalokig szoktunk beszélgetni,múltkor kérte hogy csináljak magamról csak neki egy fotót (hajnali 1 órakor) megtettem és nem győzött áradozni hogy milyen gyönyörű vagyok még este is és milyen csinos és hogy neki ilyen lányra van szüksége mint amilyen én vagyok stb stb..

2013. szept. 14. 13:57
 1/4 AeonFLUX ***** válasza:

"Tehát van egy fiú akivel facebookon kezdtünk el ismrkedni"

Már rosszul kezdődik. Hagyd a fenébe!

2013. szept. 14. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:

"hogy milyen gyönyörű vagyok még este is és milyen csinos és hogy neki ilyen lányra van szüksége mint amilyen én vagyok stb stb.."

Csak dugni akar, és ezt fiúként mondom!

2013. szept. 14. 14:03
 3/4 A kérdező kommentje:

De tudja jól hogy még nem volt sohasem barátom,ezáltal tudja azt is hogy nem fogom magam odaadni neki 2 hét múlva sőt ezt már le is írtam neki..akkor most?!

De köszönöm a válaszokat,egy kicsit sokkolt a 2-es de megértettem.

2013. szept. 14. 14:09
 4/4 A kérdező kommentje:
?
2013. szept. 14. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!