Nagy álmom hogy a Közel-Keleten éljek és ilyen nemzetiségű férjet akarok. Török legyen vagy Egyiptomi?
ma 16:48
B+ Ugyanez jutott eszembe, és itt röhögtem... Egyip Tomi xD
Kérdező, tényleg nem vagy normális...
Barátnőmnek volt török barátja, sztem a lány életében nem szenvedett annyit, mint azalatt az idő alatt, amíg együtt voltak. És miután szakítottak, a pasas kb 3-4 kapcsolatát még tönkrevágta a lánynak... Én örültem a legjobban, mikor véglegesen szakítottak (3 és fél év után.)
Szerintem legyen szuahéli-azerbajdzsáni keverék, vagy bantu nígger
(most őszintén, kérdező, honnét kéne tudnunk, hogy NEKED milyen pasasok jönnek be!? Komolyan gondoltad ezt?)
tegnap 17:13 Vagyok még mindig.
Én azt mondom, bármi oka is van, majd kinövöd, és elmúlik.
Ha én leírnám, milyen fajrol álmodoztam kis ideig, és kijelentettem, hogy nekem csak az kell.... (ráadásul értük még utazni sem kell,mert tele van velük az ország, mint szeméttel)... Na most azt mondom, nincs az az Isten, amiért én bármilyen kapcsolatot teremtsek egy .... És hányingert kapok a látványuktol.... Okkal ugyan, de idáig sikerült eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!