Ismerkedni akarok és kéne tanács?
Figyelt kérdés
12 éves srác vagyok, és van egy lány szeretném ha segítenétek tanácsot adni hogy "szerezzem meg". Új suliba jöttem és a lány az osztálytársam. Én okos, nyugott és kezdeményező típus vagyok. Ő pedig kis kedves vicces okos lány és ezért tettszik.Ha kértek még valami konkrétumot szójatok :).2013. szept. 10. 19:15
1/5 anonim válasza:
Kezdj el vele beszélgetni, kerülj hozzá közelebb! Ha ez megvan, hívd meg valahova! (Habár 12 évesen szerintem korai, de te tudod)
2/5 anonim válasza:
pffff.... írni azért tudni kéne
csak hívd el randira! ha tetszel neki, sínen lesz a dolog
3/5 anonim válasza:
Beszélgess Vele,legyetek együtt minél többet,majd ha úgy érzed,hogy megvan a pillanat,hívd el randira! :)
Sok sikert! ^^
4/5 anonim válasza:
Megszerezni csak akkor tudod, ha te is tetszel külsőleg neki.
Ez esetben már ő is észrevett téged, elég ha beszélgetsz vele, majd kialakul magától.
Ellenkező esetben bármivel próbálkozhatsz, nem fogsz sikerrel járni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kérdéseket. :)
2013. szept. 11. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!