Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vonzódom valakihez akit...

JohniDaren kérdése:

Vonzódom valakihez akit utálok? Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályban, ő 1999-es én 1998-as vagyok. Ez a srác nagy nőcsábász, minden lánynak ő kell, és általában meg is kapja akit akar, aztán megfekteti őket és ennyi. Én ezt jól tudom és utálom is ezért. A gond az, hogy mikor vele vagyok olyan mintha eldobnám az agyam és nem foglalkoznék mással csak vele, mindig ölelget, csókolgat, simogat én meg viszonzom neki, aztán visszatér az agyam és csak arra tudok gondolni mit műveltem?. Tudom hogy csak meg akar dugni, és utálom őt, de amikor velem van olyan mintha azt sem tudnám ki vagyok. Mit tegyek? Hogy koptassam le?

2013. szept. 14. 11:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Hát elég nagy...........

vagy te....

2013. szept. 14. 11:21
 2/12 anonim ***** válasza:

"ő 1999-es én 1998-as vagyok. Ez a srác nagy nőcsábász, minden lánynak ő kell, és általában meg is kapja akit akar, aztán megfekteti őket és ennyi."

Biztos. :DDD

2013. szept. 14. 11:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Kis gyerekek vagytok még! Inkább menjetek legozni! :D
2013. szept. 14. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
"ő 1999-es én 1998-as vagyok. Ez a srác nagy nőcsábász, minden lánynak ő kell, és általában meg is kapja akit akar, aztán megfekteti őket és ennyi." Ettől sírok...:D
2013. szept. 14. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:
Mi van öcsi, ilyenekről álmodozol?:D
2013. szept. 14. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Mi a pötsöm van ezzel a világgal?
2013. szept. 14. 12:09
 7/12 anonim ***** válasza:

14 evesen aztan marha nagy nocsabasz lehet, kepzelem.... :))

jo vicc volt!

Mit tegyel? Egyszeruen csak hallgass a jozan eszedre, ilyen egyszeru. Amikor ott van a kozeledben, csak gondolj arra amit akkor gondolsz rola mikor nincs ott. Na, aztan ne add magad konnyu predanak. Meg ugy amugy sehogysem. :)

2013. szept. 14. 12:12
 8/12 anonim ***** válasza:

A személyiségétől undorodsz, nem pedig a külsejétől, és a döntő úgy is ez.

Nem egy esetről tudok, amikor utálta a csaj a jóképű gyereket, mert az mindig szemétkedett vele, de aztán a jóképű gyerek gondolt egyet és simán megdugta.

A külső vonzalom háttérbe szorítja a másik személyiségét.

Így működik ez.

2013. szept. 14. 13:36
 9/12 anonim válasza:

utolsónak nagyon igaza van!

mellesleg szerintem ez egy troll kérdés, valaki nagyon unatkozik.

2013. szept. 14. 15:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Látom unatkozol, de nagyon öcsém... :D
2013. szept. 15. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!